Categorie Vruchtendranken
BIER
naam van het product
naam van het product
naam van het product

ALCOHOLISCHE DRANKEN VOOR DE SOCIALE DRINKERS

De markt van alcoholische dranken is enorm. Zo wordt er in Nederland op jaarbasis maar liefst één miljard euro aan bier uitgegeven. Daarnaast is de omzet van wijn, gedestilleerd en likeur ook aanzienlijk. Alcoholische dranken zijn daarom een belangrijke omzetfactor voor vele winkels en horecagelegenheden.

Het is cruciaal om voor een goede marge te zorgen zodat de verkoop ervan ook winstgevend is. Frisdrank.com koopt dranken die alcohol bevatten groot in voor haar Europese klanten. Hierdoor kunnen wij concurrerende prijzen bedingen.

En daar heeft u profijt van. Wij leveren razendsnel uit voorraad waardoor u uw alcoholische dranken binnen een dag binnen heeft. Al talloze groothandels en distributeurs vertrouwen daarom op onze expertise.

Bewuste alcoholische dranken

Ook binnen het segment alcoholische dranken is duidelijk de trend waar te nemen dat men kiest voor bewuste alcoholische dranken. Veel alcoholische dranken zijn hoogcalorisch waardoor er vaak overgestapt wordt naar laagcalorische varianten. Zeker de jongere generatie kiest bewuster.

Zo stijgt de consumptie van alcoholvrij bier aanzienlijk. Dat heeft er uiteraard ook mee te maken dat de kwaliteit van alcoholvrij bier flink is verbeterd. De smaakbeleving is tegenwoordig uitstekend en een volwaardig alternatief voor bier.

Daarnaast is het ook hip om alcoholvrij bier te drinken. De verkettering van de Buckler-drinker door cabaretier Youp van het Hek ligt inmiddels ook ruim dertig jaar achter ons. Er is duidelijk een nieuwe generatie opgestaan.

Hard seltzer trend

Een nieuwe trend die perfect past binnen de wens van Generatie Z om bewuster te drinken is de opkomst van hard seltzer. Dit drankje is licht alcoholisch en bevat slechts de helft van het aantal calorieën van bier.

Bovendien is de smaakbeleving heel anders, het is fris en sprankelend. Deze trend is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Daar zijn zelf hard seltzer bars uit de grond geschoten omdat het aantal merken als kool groeit.

Ook in Nederland zijn er vele nieuwe merken ontstaan zoals Frank Seltzer. Het is bruisend water met 4,5% alcohol en een fruitig smaakje. Dat het een belangrijke trend is bewijst Coca Cola dat ook een hard seltzer variant maakt voor de Latijns-Amerikaanse markt.

Voordelige alcoholische dranken

Door onze inkoopkracht zijn wij in staat om concurrerende prijzen voor alcoholische dranken aan te bieden. Wij kopen in bulk voor onze Europese afnemers (groothandels en distributeurs) zodat wij een sterke onderhandelingspositie hebben.

Het voordeel dat wij bedingen geven wij graag aan u door. Op deze manier heeft u geen omkijken naar de prijs en bent u zeker van een uitstekende marge. Zo kunt u zich richten op andere zaken.

Meedenken met trends

Frisdrank.com heeft intensieve contacten met de belangrijkste internationale spelers op het gebied van alcoholische dranken. Op deze manier zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Ook houden wij nauwgezet consumententrends in de gaten. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten wij uitstekend welke trends kansen voortbrengen. Hierbij kijken wij ook naar buitenlandse markten die trendsettend zijn.

Zo hebben wij veel kennis over de markt. Kennis die wij graag met u delen zodat u kunt excelleren op het gebied van dranken zoals alcoholische dranken. Wij zijn daarom graag uw partner op het gebied van (alcoholische) dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01