Aquarius
aquarius lemon
aquarius orange

AQUARIUS

Aquarius Sport is een energiedrank voor echte sporters die hun grenzen willen verleggen. Bewijs dat je ongelijk hebt is niet voor niets de slogan van deze sportdrank. Met Aquarius krijgt een sporter net even die boost die hij nodig had om weer een stukje sneller, verder of harder te gaan. Deze isotone drank schroeft het energielevel immers flink op.

De isotone sportdranken van Aquarius Sport Drink bevatten vitamine B6 zodat het de stofwisseling in het lichaam een extra boost geeft. Ondanks dat deze sportdrank snelle suikers bevat, zorgen de zoetstoffen ervoor dat deze sport drink slechts 18 calorieën per 100 ml bevat. Laag in calorieën dus waardoor het echt geschikt is voor sporters.

Frisdrank.com is dé frisdranken distributeur met een bijzonder assortiment frisdranken, energy drinks en sport drinks. Niet alleen A-merken zoals Aquarius maar ook opkomende merken en niche producten. Wij kunnen u daarom voorzien van een verfrissend assortiment sportdranken. Wij leveren razendsnel tegen lage prijzen door onze uitstekende inkoopvoordelen en verfrissende manier van werken.

Van de Coca Cola Company

Aquarius Sports Drink wordt geproduceerd door de Coca Coca Company. Het merk bestaat al sinds 1978 en werd voor het eerst in Japan geïntroduceerd. Vervolgens werd het in 1991 in Spanje op de markt gebracht waarna het de officiële drank was tijdens de Olympische Spelen in de zomer van 1992 die in Barcelona werden gehouden.

Hierna is Aquarius dikwijls de officiële drank geweest tijdens de Olympische Spelen. Ondertussen wordt de internationale sportdrank Aquarius in tientallen landen actief verkocht waardoor het een toonaangevende energiedrank voor sporters is.

Drie verschillende smaken

In Nederland worden drie smaken verkocht van deze sportdrank. Aquarius Sport Isotonic Blue Ice heeft een verfrissende en dorstlessende vruchtensmaak. Aan de andere kant heeft Aquarius Sport Isotonic Cherry een verfrissende en dorstlessende kersensmaak. Aquarius Lemon daarentegen heeft een verkwikkende citroensmaak.

In elk land worden afzonderlijke smaken verkocht, afhankelijk van de vraag in de markt. In enkele landen verkoopt het merk zelfs water in de alom bekende flessen van Aquarius.

Aquarius met Vitamine B6

Aquarius hydrateert het lichaam en het smaakt bovendien lekker fris. Deze isotone sportdranken zorgen er voor dat een sporter naast water ook voldoende zouten binnenkrijgt. Daarbij zorgen de snelle suikers voor fysieke energie zodat deze sportdrank perfect te gebruiken is tijdens het sporten.

Daarnaast is er ook vitamine B toegevoegd aan de sportdrankjes. Vitamine B6 is essentieel voor de stofwisseling in het lichaam. Op deze manier worden aminozuren, de bouwstenen van eiwitten, afgebroken en weer opgebouwd. Dat is net die extra boost die een sporter nodig heeft tijdens het sporten.

Aquarius voordelig inkopen

Frisdrank.com is een van de meest omvangrijke distributeurs van frisdranken, sportdranken en energiedranken zoals Aquarius. Wij kijken op verfrissende wijze tegen de markt aan en denken graag buiten de kaders. Zo kunnen wij een interessant assortiment van A-merken en opkomende merken aanbieden.

Door onze innovatieve manier van werken kunnen wij alle dranken zeer voordelig aanbieden. Leveringen doen wij vanuit ons magazijn in Nederland zodat u razendsnel kunt beschikken over uw voorraad. Wanneer u met ons samenwerkt, merkt u direct dat wij alles in het werk stellen om u te ondersteunen om succesvol te zijn.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01