Bang Energy

bang

bang

Bang Energy is het op twee na grootste energiedrankenmerk in de wereld. Deze energy drink uit de Verenigde Staten is bezig met een razendsnelle opmars over de hele wereld. Ook in Nederland heeft dit energiedrankje al miljoenen fans. Daarom is Bang Energy een energiedranken merk dat niet in uw assortiment mag ontbreken.

Deze Amerikaanse energiedrank is meer dan een drankje en is een soort van levensstijl. Bang Energy staat voor een positieve levensopvatting. Door de grote hoeveelheid natuurlijke cafeïne en andere gezonde ingrediënten zorgt deze energy drink voor een fysieke en mentale boost. Meer energie, meer positiviteit en meer resultaat.

Frisdrank.com is natuurlijk dé partij waar u direct Bang Energy kunt inkopen. Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe trends en waren daarom ook een van de eersten die Bang Energy energiedrankjes aanboden. Door onze innovatieve manier van inkopen en logistiek kunnen wij deze energiedrankjes snel en voordelig leveren.

Kwalitatieve voedingssupplementen

Bang Energy energiedrank is ontstaan vanuit een farmaceutisch perspectief. Op basis van wetenschappelijk onderzoek zijn de meest kwalitatieve natuurlijke voedingssupplementen geselecteerd. Daarom past deze energy drink ook binnen een gezonde levensstijl.

Zo bevat deze energy drink enkel natuurlijke cafeïne. Zo zorgt deze energiedrank voor een lekkere oppepper, maar dan wel zonder chemische stoffen. Dat is nog eens een gerust gevoel voor iemand die nauw let op zijn of haar gezondheid.

Elk blikje Bang Energy bevat maar liefst 300 milligram cafeïne. Geen wonder dat deze Amerikaanse energy drink een positief effect heeft op het uithoudingsvermogen en kracht. Een echte oppepper dus!

Zero sugar

Een groot voordeel van Bang Energy is ook dat de energiedrankjes geen suiker bevatten. Geen calorieën dus waardoor iemand zonder schuldgevoel een blikje Bang Energy kan opentrekken. Daarom past het ook bij mensen die streng letten op de calorieën die zij binnen krijgen. Maar desondanks zijn er geen concessies gedaan aan de smaak.

Daarnaast bevat Bang Energy ook natuurlijk BCAA. BCAA heeft aantoonbaar een positief effect op spieropbouw, vetverlies, energie en herstel van het lichaam. Op deze manier is Bang Energy niet alleen verantwoord maar ook een steuntje in de rug om fit en gezond te worden en blijven.

Verschillende Bang Energy smaken

Bang Energy smaakt geweldig en heeft een grote verscheidenheid aan fantastische smaken om uit te kiezen. Allereerst is deze energy drink te verkrijgen in verfrissende fruitsmaken zoals BANG Bangster Berry, BANG Peach Mango, BANG Lemon Drop en BANG Frose Rose.

Daarnaast zijn er de bijzondere smaakcombinaties zoals BANG Piña Colada, BANG Rainbow Unicorn. Er is daarom altijd wel een favoriete smaak voor iedereen

Bang Energy voordelig inkopen

Frisdrank.com is dé distributeur van frisdrank en andere dranken, zoals energiedrankjes. Door onze innovatieve manier van inkopen zijn wij in staat om snel nieuwe merken te introduceren. Dat doen wij bovendien tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Op deze manier verhoogt u uw marge op aantrekkelijke wijze.

Wij leveren als frisdrank groothandel Bang Energy direct uit voorraad en door onze slimme logistiek heeft u uw bestelling binnen een dag binnen. Op deze manier kunt u altijd blind vertrouwen op ons als uw partner op het gebied van (energie)dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01