Bounty

Bounty drink

Bounty Chocolate Drinks

bounty drink

BOUNTY DRINK

Door het eten van een Bounty chocoladereep waant iemand zich op een tropisch eiland. Niet voor niets wordt deze candy bar een stukje paradijs op aarde genoemd. De kokosvulling is zeer exemplarisch en doet uiteraard denken aan tropische oorden. Voor de echte liefhebber is er iets nieuws: Bounty Drink. Met deze kokosdrank kunt u altijd en overal genieten van dit stukje paradijs op aarde.

Frisdrank.com is een van de eerste distributeurs in Nederland die deze choco drank aanbiedt. Door ons uitgebreide internationale netwerk zijn wij als geen ander in staat om nieuwe merken zoals Bounty drink als een van de eersten in Nederland op de markt te zetten. Op deze manier bent u staat om uw klanten interessante nieuwe producten te blijven aanbieden.

Dankzij ons innovatieve distributiesysteem zijn wij in staat om dranken zoals Bounty drink voor een zeer voordelige prijs aan te bieden. Onze schaalvoordelen geven wij immers graag door aan u zodat u een interessante marge overhoudt aan deze chocolate drink. Wij leveren bovendien razendsnel vanuit ons magazijn in Nederland, daar zorgt onze enthousiaste klantenservice wel voor.

Tropische Bounty drankjes 

Bounty is een klassieke chocoladereep met kokosvulling. Dit ‘stukje paradijs op aarde’ wordt verpakt per twee kleine reepjes. Deze candy bar is daarom uitermate geschikt om te delen. En daarnaast uiteraard zeer geschikt wanneer iemand even een momentje voor zichzelf wil om te genieten.

De Bounty drink komt qua smaak nagenoeg exact overeen met de smaak van de originele Bounty-reep. De basis van deze chocolate drink is magere melk en water in combinatie met cacaopoeder. Door het toevoegen van kokosmelkpoeder van echte kokosnoot wordt de originele smaak op sublieme wijze geëvenaard

Handige verpakking Bounty drink 

De Bounty drink is leverbaar is een praktische fles van 350 ml met sportdop. Op deze manier kan men de fles zorgeloos meenemen op pad en is het zeer praktisch en hygiënisch af te sluiten. De Bounty drink wordt idealiter koud geserveerd. Daarom raden wij aan om het choco drankje in de koelkast te bewaren voor optimaal genieten.

Overige chocolate drinks 

Bounty is onderdeel van Mars Company. Daarom is niet alleen Bounty als heerlijk drankje verkrijgbaar. Nagenoeg alle candybars van Mars Company zijn ook te drinken. Zo zijn onder andere Mars, Twix, Snickers, Milky Way en Maltesers als chocolate drink verkrijgbaar. Maar ook van M&M’s zijn twee choco drinks gemaakt: M&M’s Choco en M&M’s Peanuts.

Bounty drink voordelig inkopen

Frisdrank.com is een van de voornaamste frisdranken leveranciers in Europa. Niet alleen frisdranken behoren tot het assortiment, ook chocolate drinks zoals Bounty Drink zijn onderdeel van het assortiment. Door onze intensieve internationale contacten zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Deze kennis geven wij graag door aan u zodat u profiteert van nieuwe kansen.

Daarnaast zorgen onze schaalvoordelen en ons innovatieve logistieke systeem er voor dat u altijd geniet van voordelige prijzen. Wij geven onze voordelen door aan u zodat u er een meer dan aantrekkelijke marge aan overhoudt. Bovendien leveren wij snel vanuit ons magazijn in Nederland. Onze klantenservice zorgt er wel voor dat u op uw wenken wordt bediend.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01