Brasa Bier

BRASA BIER

Brasa Bier is een nieuw merk uit Curaçao. Deze verfrissende dorstlesser is een waardig tegenhanger van andere lichte blond bieren zoals Corona en Amstel Bright. Met dit Curaçaose lager pils komen de Antillen wel heel dichtbij. Zo is er eindelijk een echt biermerk uit Curaçao, gebrouwen door echte liefhebbers.

Niet voor niets stijgt de populariteit van dit Antilliaanse pils razendsnel. Op Curaçao wordt het al op heel veel punten verkocht maar ook in Nederland stijgt de verkoop snel. Daarom mag dit verfrissende alcoholische drankje niet in uw assortiment ontbreken.

Frisdrank.com is een toonaangevende distributeur van frisdranken en andere dranken zoals bier. Wij bieden een verfrissend assortiment A-merken en opkomende merken aan. Het Antilliaanse Brasa Bier past hier vanzelfsprekend uitstekend bij. Dit Curaçaose premium lager kunnen wij snel leveren uit voorraad tegen lage prijzen.

Caribische stijl 

Brasa staat voor de Curaçaose identiteit waarbij je elkaar helpt en een flinke omhelzing (brasa) geeft als iemand steun nodig heeft. Brasa Bier is daarom “Caribbean All The Way”. Met dit pils proeft men zo  echt het tropische eiland. Het pils is tot in perfectie gebrouwen en is de perfecte metgezel voor een avondje uit, op het strand, met vrienden of gewoon rustig in de achtertuin.

Brasa is een zeer populair merk uit Curaçao en is een nieuw, lokaal bedacht initiatief. Het bier wordt gebrouwen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het biermerk beschikt over een eigen natuurlijke waterbron zodat er altijd kraakhelder water is om het verfrissende pils te brouwen.

Premium lager 

De bierbrouwer achter Brasa Bier heeft alles in het werk gesteld om de verfrissende smaak van Curaçao terug te laten komen in het pils. Door het kraakheldere natuurlijke water met de verfijnde combinatie van gerst en hop is dit biermerk erin geslaagd om een unieke smaak te creëren. Het is bovendien puur natuur zonder enige toevoegingen.

Nu wordt Brasa Bier nog in Zuid-Limburg gebrouwen maar het idee is om het bier op termijn volledig op Curaçao te brouwen zodat het een echt lokaal product wordt.

Serveren met een stukje limoen 

Omdat dit bier licht gebrouwen is, is het de perfecte dorstlesser op warme dagen. Het wordt ijskoud geserveerd zodat het daadwerkelijk verfrissend is. Dit pils wordt geserveerd in volledig kleurloze, transparante flessen wat ook bijdraagt tot de zomerse uitstraling van dit Caribische biertje

Idealiter wordt Brasa Bier met een stukje limoen in de fleshals geserveerd. Dat zorgt voor extra verfrissing en bovendien komt de smaak van het bier zo nog beter tot zijn recht. Daarnaast ziet het er zo natuurlijk echt tropisch uit waardoor Brasa Bier iemand helemaal in tropische vakantiesferen brengt.

Brasa Bier voordelig inkopen

Bij Frisdrank.com kunt u Brasa bier goedkoop inkopen. Door onze schaalvoordelen in combinatie met onze verfrissende manier van werken zijn wij in staat om scherpe prijzen te bedingen en onze kosten zo laag mogelijk te houden. Zo houdt u er een interessante marge aan over.

Daarnaast leveren wij direct vanuit onze voorraad in Nederland. In combinatie met ons verfijnde logistieke systeem zijn wij als geen ander in staat om zeer snel te leveren. Onze klantenservice zorgt er bovendien voor dat u altijd op uw wenken wordt bediend.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01