Een dynamische duizendpoot

8 JANUARI 2021

Maurice Konings. Ondernemer in hart, nieren, lichaam en geest. Deze dynamische duizendpoot geniet enorm van alles wat te maken heeft met ondernemen. Het gevoel dat je zelf mag bepalen welke kant je op stuurt is voor hem goud waard. Die dagelijkse dynamiek, snel wisselende omstandigheden, kansen zien en grijpen; dat is waar Maurice zijn hart sneller van gaat kloppen. Deze authentieke ondernemer staat nooit stil.

Toch zeker wanneer je allemaal in verschillende branches zit. Ik geniet van de passie waarmee anderen praten over het bedrijf waar ze met ziel en zaligheid voor knokken. Het inspireert en plaatst alles in perspectief. Het is gewoon prachtig om ondernemer te zijn. Zeker met een zo breed mogelijke visie op ondernemerschap. Je blijft jezelf altijd ontwikkelen en hoewel je geen vrijheid hebt in tijd, heb je dat wel in de geest. Dat is onbetaalbaar.”

“ONDERNEMERSCHAP IS GEEN VRIJHEID IN TIJD, WEL VRIJHEID IN GEEST EN DAT IS ONBETAALBAAR”

Maurice Konings. Founder

EEN VERFRISSENDE ONDERNEMING

Samen met zijn collega-ondernemer Pepijn Berendsen heeft hij het online (fris)drank platform Frisdrank.com gelanceerd. Ze staan te popelen om de markt te bestormen op een frisse en vernieuwende manier. “We gaan merken en bedrijven met elkaar verbinden. Dat is het belangrijkste. Vaak ligt de focus alleen op handel. Dat willen wij veranderen.  Door kennis te delen, experts aan het woord te laten en – je ontkomt er natuurlijk niet aan – handel te drijven, bouw je aan je netwerk, je merk en je producten. We worden dus echt een platform. Voor alles wat te maken heeft met frisdrank. In de breedste zin van het woord. Op dit frisdrank platform delen we alles rondom frisdrank. We verkopen op vrachtwagen- en palletniveau, we delen informatie vanuit de branche en introduceren nieuwe artikelen. We zijn dus niet alleen een handelaar. We bedienen de groothandelsmarkt en zijn de verbinding tussen consument en leverancier.”

EEN ANDERE KIJK

De mannen hebben dus een andere kijk op zaken, en kijken vooral naar zichzelf. “We focussen op onze eigen kracht. Onze naam ‘Frisdrank.com’ is daarin al een belangrijke factor. De domeinnaam was dan ook de grootste investering in de opstartfase. Wel gaat de naam zorgen dat we een vliegende start maken.” En die vliegende start heeft meerdere poten in de aarde. Met een gunfactor binnen het netwerk, de optimale service die ze willen verlenen en het gebruiksgemak van het online portal, willen ze de markt bestormen.

“OPTIMALE SERVICE IS WANNEER ONZE ZAKELIJKE RELATIES MET EEN GLIMLACH PRATEN OVER FRISDRANK.COM”

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01