Vrachtwagen Frisdrank.com

On the road

3 maart 2021

De eerste Frisdrank.com vrachtwagen is een feit. Dit betekent dat we nu op eigen vervoer alle favoriete frisdranken door heel Nederland leveren. Of we nu Coca-Cola leveren in Groningen of MoGu MoGu in Maastricht, we zijn er door het hele land voor elke klant. Onze levering was al snel, nu is die nog sneller. Zo kunnen we de klant verder voorzien in de dynamische markt van frisdrank. Dat is de service waar wij voor staan.

LADEN & LOSSEN

Het assortiment van Frisdrank.com groeit, en daarmee verandert ook de vraag. Als ondernemer is het zaak om daarin mee te gaan, en te kijken naar de wens van de klant. Door zelf de levering te verzorgen zijn we nog weer efficiënter. Van laden tot lossen, de hele logistieke onderneming heeft er baat bij dat wij het nu zelf doen. Met name voor grote leveringen scheelt dit veel, voor zowel volle als gemixte pallets. 

Vrachtwagen Frisdrank.com
"HIERDOOR KUNNEN WE VOLLE
EN MIX PALLETS LEVEREN"

SCHERPE SERVICE, SCHERPE PRIJS

Door de levering in eigen hand te houden, besparen we op transportkosten. Deze besparing rekenen we vervolgens weer door op de klant. Zo kunnen we, ook in de toekomst, A-merken tegen bodemprijzen blijven aanbieden. En dat terwijl we als frisdrankplatform een hoogst persoonlijke service bieden. Op die manier waarborgen we onze positie als de beste partner in Frisdrankland. 

Vrachtwagen Frisdrank.com

SAMEN SNEL SCHAKELEN

Met frisse energie genereren wij weer energie. Door ons brede aanbod aan frisdranken en energy drinks door het hele land te bezorgen, zorgen wij voor nieuwe energie bij de klant. Zo blijven we bouwen aan een nog geraffineerder frisdrankplatform. Vanaf het moment dat de frisdrank bij ons binnenkomt, tot het moment dat het bij de klant arriveert; we hebben alles nu in eigen hand. Zo werken wij met korte en strakke lijnen. Daar houden wij van. Samen vinden wij de meest efficiënte weg van A naar B, en leveren onze karakteristieke topkwaliteit. Want samen efficiënt en snel schakelen, daar krijgen wij zelf weer energie van.

"ER STAAN MOOIE DINGEN TE GEBEUREN"

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01