Shakura

Shakura

24 MAART 2021

Het was tijd voor nieuwe energie op de markt. Coskun Gungor voelde dat aan, en greep zijn kans. Hij veroverde in no-time de Nederlandse rap scene met Shakura, de enige échte high class energy drink. Luxe stijl, verfrissende smaak. Gungor had al snel door dat hij — letterlijk— goud in handen had. 

"NA SUCCES KOMT DE INNOVATIE. BLIJF BEWEGEN."

HIGH ENERGY

Na succes komt de innovatie. Blijf bewegen. Hier is energie voor nodig. Energie is wel aan Coskun besteed. Met Shakura wist hij met succes een high class energy drink op de markt te brengen. Gemaakt van mineraalwater, met meerdere vitamines en een hinten van honing is het een uniek elixir. Het honingaroma past goed bij het goud-zwarte blik. Energie voor de bezig bij. 

HIGH CLASS

Toch kom je er als ondernemer niet zomaar tussen in de wereld van energy drinks. Daarom is het belangrijk te differentiëren. “Shakura staat voor high class. Alles is high class. Wie dit drinkt, wordt high class. Vandaar dat we ook hebben ingezet op de rap scene. Zo’n zeven jaar geleden al sponsorden we Broederliefde, Ismo, en Sevn Alias. Op die manier creëerden we ook meer draagvlak op social media. Daar kwam Shakura echt goed tot zijn recht, met de iconische goudzwarte bling bling look.”

"WIE DIT DRINKT,WORDT HIGH-CLASS"

- Coskun Gungor

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01