Verbinden van vraag en aanbod

2 DECEMBER 2020

Pepijn Berendsen is een familieman vol energie. Deze echtgenoot en vader van 3 kinderen komt uit Waalre en heeft een hele hoop ervaring in zijn rugzak. Al ruim 19 jaar vervult hij diverse foodservice gerelateerde sales functies bij uiteenlopende bedrijven. Nu was het tijd om zelf iets op te zetten. Samen met zijn jeugdvriend Maurice stuurt hij aan op de concrete kansen die op hun pad komen. Deze nieuwbakken ondernemer gaat zijn kennis, ervaring en zijn netwerk inzetten om Frisdrank.com tot een succes te maken.

Pepijn is een echte Bourgondiër met een bovengemiddelde interesse in sales. De lekkernijen van het leven zijn hem dan ook niet onbekend. Juist door dit perspectief is Pepijn goed in het signaleren van behoeften bij anderen. “De basis van sales is de link tussen vraag en aanbod. De kunst is om behoeftes te signaleren en te zorgen dat het aanbod volledig aansluit bij de wensen. Dat gaat om een totale samenwerking. Meer dus dan alleen de materiële behoefte. Je doet meer dan alleen ‘verkopen’ en precies dat vind ik prachtig. Ik word heel blij van omgaan met mensen. Netwerken, mensen verbinden en kansen grijpen zit in mijn DNA. Het salesvak voelt voor mij dan ook niet als werken.” 

Nu mag Pepijn dit toepassen in zijn eigen onderneming. Hij staat te popelen om met Maurice eindelijk zijn eigen plan te kunnen trekken. “Ik keek er enorm naar uit. Toch, wanneer je jaren met plezier je werk doet, is het lastig om de keuze naar onzekerheid te maken. Maar met de start van Frisdrank.com vallen diverse puzzelstukjes in elkaar. Partners en klanten gelukkig en tevreden maken, dat geeft mij energie. Dat wil ik tot in oneindigheid doen. En nu dus als ondernemer.”

“IK WIL ALTIJD GRAAG ONTDEKKEN, VERNIEUWEN, ONTWIKKELEN, UITDAGEN EN NIEUWE STAPPEN ZETTEN.”

Pepijn Berendsen, Founder

FRISDRANK.COM

Pepijn ziet het bedrijf als een – nu nog – ontbrekende schakel in de wereld van frisdrank. “We zijn een onafhankelijk online frisdrank platform. We bieden aan de ene kant leveranciers de mogelijkheid om relevante productinformatie en kennis te delen. Aan de andere kant zijn we een platform voor consumenten om informatie op te doen en voor handelaren om producten in te kopen. We vullen onze website verder aan met blogs en trends gebaseerd op de foodservicemarkt. Zo zijn we een business-to-business groothandel voor doorlevering aan groothandels en andere foodservice bedrijven.”

EEN ANDERE KIJK

Frisdrank.com wordt dus een belangrijke schakel in een markt die al gevestigd is, maar zeker vernieuwd kan worden. “Ik wil altijd graag ontdekken. En wanneer ik denk aan ontdekken, denk ik aan vernieuwen, ontwikkelen, uitdagen en nieuwe stappen zetten. Dat is precies wat we met ons bedrijf gaan doen. We gaan de standaard uitdagen en een nieuwe vorm van service bieden.” Voor Pepijn is service op zichzelf al een bijzonder begrip. “Het gevoel van goede service kan voor iedereen anders zijn. Met ons online (fris)drank platform houden we ons bezig met verschillende vormen van service. Delen van kennis, een gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen en bereikbaar zijn zorgen voor het gevoel van goede service. We willen voor iedereen voorzien in dit mooie begrip. Dat is een uitdaging, maar ook zeker een doel. Op die manier verbinden we partijen met positieve energie, dagen we het oude uit en sturen we aan op vernieuwing.”

“OPTIMALE SERVICE IS WANNEER ONZE ZAKELIJKE RELATIES MET EEN GLIMLACH PRATEN OVER FRISDRANK.COM”

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01