We zijn live!

2 DECEMBER 2020

Het Nederlandse merk Frisdrank.com is nog onbekend, maar dat gaat snel veranderen. Dit nieuwe bedrijf van eigenaren Pepijn Berendsen en Maurice Konings verschijnt binnenkort online en met een duidelijk doel. Ze dagen de standaarden van de frisdrankindustrie uit.

EEN VERFRISSENDE ONDERNEMING

Frisdrank.com is een onafhankelijk online b-to-b platform. Deze online groothandel biedt alle leveranciers en partners de kans om productinformatie en kennis te delen. “Alles wat te maken heeft met frisdrank, komt bij ons aan bod”, vertelt Maurice Konings. Het platform is bedoeld om de consumenten te informeren, om aan traditionele horeca-/ drankgroothandels te leveren en om nieuwe producten te introduceren. “We willen partijen verbinden met positieve energie, de standaard uitdagen en aansturen op vernieuwing”, verklapt de andere enthousiaste eigenaar Pepijn Berendsen.

EEN ANDERE KIJK

Met het online platform vernieuwen twee ondernemers de markt waarin ze opereren. Aan ambitie geen gebrek. “Met de naam Frisdrank.com zijn we online autoriteit op het gebied van frisdrank”, zegt Maurice. “Daarbij zoeken we altijd de samenwerking om klanten zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie en producten”, voegt Pepijn daar aan toe. Beide heren hebben een duidelijke overtuiging. De beste service en verbinding met de markt zijn de belangrijkste middelen voor succes.

Frisdrank.com gaat dus hun eigen koers varen. Optimale service, het gebruiksgemak van het online bestelportal en het enthousiasme van beide ondernemers moet zorgen dat “alle inkopers en groothandelaren in Europa een glimlach krijgen bij het noemen of horen van de naam Frisdrank.com”.

“OPTIMALE SERVICE IS WANNEER ONZE ZAKELIJKE RELATIES MET EEN GLIMLACH PRATEN OVER FRISDRANK.COM”

EN LANGVERWACHTE SAMENWERKING

Dit businessplan is een samenwerking van twee ondernemers die elkaar al ruim 20 jaar kennen. Vanuit gezamenlijke vrienden kwamen ze in contact en tijdens de studententijd in Tilburg ontstond al snel een vriendengroep. Deze hechte club vrienden complementeerde elkaar volledig. De ene helft stond in die tijd achter de bar. De andere helft stond er voor. Perfect in balans dus. Het waren toen al echte ‘horeca-beesten’. Genietend van zoveel mogelijk gezelligheid. “In die periode is de liefde ontstaan voor alles wat te maken heeft met gastheerschap en de service die hier onlosmakelijk mee verbonden is.”

Nu 20 jaar later zijn de rollen tussen Pepijn en Maurice heel duidelijk. Pepijn is met al zijn energie en zijn enorme netwerk in de Food Service, verantwoordelijk voor sales. Maurice zorgt dat in de opstart de juiste bedrijfsstructuur staat. “Ik zorg dat we staan als een huis en dat de processen zo efficiënt mogelijk lopen. Ook de marketing is daarbij een belangrijk onderdeel van mijn takenpakket. Samen zorgen we voor de juiste balans. Dat vind ik prachtig, het geeft me energie en het maakt iedere dag weer anders.”

EEN FRISSE KIJK OP DE TOEKOMST

Nu staat er een efficiënt ingerichte organisatie en dat is onder andere te danken aan Maurice. Hij heeft dan ook enorm veel zin in de toekomst van Frisdrank.com. “We gaan de industrie uitdagen door met positieve energie partijen met elkaar te verbinden. We nemen de standaard onder de loep en vernieuwen dit met onze eigen aanpak. We starten nu in Nederland en België, maar zijn ook bezig om met partijen in Frankrijk en Spanje ons concept uit te rollen. Het is een dynamische tijd en dus een hele leuke tijd. We hebben er zin in om ons merk groot te maken. Ons doel is dat onze zakelijke relaties in de toekomst altijd met een glimlach over Frisdrank.com praten. Dat wanneer iemand het woord ‘frisdrank’ laat vallen, ze automatisch aan ons prachtige merk denken. Daar gaan we samen voor zorgen.”

“ONDERNEMERSCHAP IS GEEN VRIJHEID IN TIJD, WEL VRIJHEID IN GEEST EN DAT IS ONBETAALBAAR”

Maurice Konings. Founder

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01