horecaflesjes

Horeca flesjes zijn niet meer weg te denken uit de horeca. Op deze manier hoeft men zich geen zorgen te maken over de te schenken hoeveelheid. De consument heeft er bovendien baat bij dat de smaakbeleving van de (fris)drank optimaal is.

Het is immers hygiënischer dan schenken uit grote flessen. Bovendien wordt de smaak bij frisdranken gegarandeerd omdat het koolzuur niet ontsnapt. Frisdrank.com biedt vanzelfsprekend ook horeca flesjes aan.

Deze horeca flesjes bieden voornamelijk uitkomst bij bars en restaurants. Maar ook in minibars van hotels komt men vaak horeca flesjes tegen. Frisdrank.com koopt deze horeca flesjes voordelig in zodat u een goede marge kunt realiseren.

Ultieme smaakbeleving

Er is de misvatting dat horecaflesjes duur zijn. Consumenten zijn namelijk bereid om iets meer te betalen voor frisdranken uit horeca flesjes. Het komt de smaak immer ten goede.

Wanneer frisdrank uit een grote fles wordt geschonken dan bevatten de laatste glazen altijd minder koolzuur. Dat merkt de consument uiteraard ook. Dan betaalt de consument liever iets meer om wel de ultieme smaakbeleving te hebben.

Iemand wil bijvoorbeeld op een terras genieten van een drankje. Dan moet hem of haar wel een drankje geserveerd worden waar ook echt van genoten kan worden. Dit kan probleemloos met horeca flesjes.

Praktische horeca flesjes

Met horeca flesjes wordt er nooit teveel geserveerd. Op deze wijze wordt de inhoud altijd gecontroleerd. Daarnaast is de houdbaarheid lang. Wanneer een grote fles wordt geopend dan dient de inhoud eigenlijk dezelfde dag geserveerd te worden.

Maar vaak gebeurt dat niet, zeker wanneer het gaat om niet-hardlopende (fris)dranken. Begint een consument te twijfelen over hoe lang een fles al geopend is? Dan doet een horeca gelegenheid het eigenlijk al verkeerd. De hygiëne komt dan in het gedrang en dat kan dodelijk zijn voor een café of restaurant.

Horeca flesjes kunnen bovendien handig worden opgeslagen. Aangezien ze worden geleverd in kratjes kunnen horeca flesjes prima gestapeld worden. Zo nemen horeca flesjes zeer weinig ruimte in beslag.

Inhoud horeca flesjes

De inhoud van horeca flesjes is 20cl. Dit is precies de maat van een standaardglas in de horeca. Dat betekent dat de inhoud precies op maat gesneden is om geschonken te worden. Dat neemt niet weg dat de inhoud van het drankje nog steeds voorzichtig geschonken dient te worden.

Wanneer dit te abrupt gebeurt dan verdwijnt er alsnog veel koolzuur. Zo is de smaakbeleving nog steeds niet optimaal. Horecaflesjes worden overigens dikwijls in kratjes van 24 stuks aangeboden. Op deze manier zijn ze eenvoudig te transporteren en op te slaan.

Voordelige horeca flesjes

Frisdrank.com biedt horeca flesjes voordelig aan. Dit kunnen wij doen omdat wij een grootschalig internationaal netwerk hebben. In de eerste plaats kopen wij horeca flesjes slim in.

Wij kopen immers in waar het meeste voordeel wordt geboden. Bovendien kunnen wij concurrerende tarieven bedingen door onze grote volumes die wij verzetten. U profiteert daarom direct van ons slimme inkoopsysteem.

Bovendien zorgen wij met onze uitmuntende service ervoor dat wij onze logistiek naadloos op uw organisatie aansluiten. Wij maken van uw uitdaging ons probleem en lossen het graag voor u op.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01