Frank Seltzer

Frank Seltzer

FRANK SELTZER DE HIPPE HARD SELTZER

Frank Seltzer is een nieuw merk hard seltzer dat dit nieuwe alcoholische drankje een stuk toegankelijker maakt. Dit opkomende merk heeft geen toegevoegde suikers waardoor het zeer laag in calorieën is.

Daarnaast is het veel aantrekkelijker geprijsd zodat het een bredere doelgroep aanspreekt. Ook doordat het verkrijgbaar is in blikjes van 33cl en horecaflesjes heeft Frank Seltzer een aanzienlijk groter bereik dan andere hard seltzers. Maar bovenal is Frank Seltzer gewoon als Frank. Sprankelend met een touch!

Frisdrank.com kiest bewust voor dit hard seltzer merk aangezien het merk de markt daadwerkelijk openbreekt. Het is een mainstream variant van hard seltzer die betaalbaar is voor de consument en u een uitstekende marge biedt. Daarom mag Frank Seltzer niet in uw assortiment ontbreken.

Hard Seltzer

Hard Seltzer is een alcoholisch drankje voor de jong volwassene die zich actief bezig houdt met bewuster leven, eten en drinken. Binnen deze levensstijl passen geen suikers, calorieën of koolhydraten. Daarom drinken zij nauwelijks alcoholische dranken zoals bier of wijn.

Zij hebben het verantwoorde alternatief gevonden in hard seltzer. Het bevat slechts 25 Kcal per 100 ml en is daarom zelfs binnen het hard seltzer segment de gezondere variant. Ook het alcoholpercentage is met 4,5% uitstekend toegankelijk.

Frank Seltzer smaken

Frank Seltzer is verkrijgbaar zónder toegevoegde suiker in 3 populaire smaken: Fram Booze, Peach Perfect en Prime Lime. Drie uiteenlopende smaken die elk op hun manier zeer sprankelend zijn en vooral heerlijk smaken.

Verfrissend krijgt op deze manier een heel andere dimensie met de hard seltzer van Frank Seltzer. Dit komt mede door de manier waarop de alcohol van Frank Seltzer gemaakt is. Dit verschilt namelijk nogal per merk.

Frank Seltzer gebruikt neutrale alcohol op basis van suikerriet. Op deze manier komt dit spectaculaire drankje het beste tot zijn recht zonder bittere afdronk.

Blikjes Frank Seltzer

De meeste hard seltzer drankjes worden aangeboden in blikjes van 25cl. Dit merk doet dit anders en biedt blikjes van 33cl aan. Onderzoek wijst namelijk uit dat de blikjes van 25cl te klein worden gevonden. Zo ziet u dat Frank Seltzer echt in de markt is gezet om te voldoen aan een dringende consumentenbehoefte.

Naast blikjes wordt Frank Seltzer ook in horecaflesjes aangeboden. Dankzij deze horecaflesjes is het bereik in de bars en restaurants aanzienlijk. Het staat bovendien garant voor een snelle naamsbekendheid van het merk waardoor het razendsnel groeit.

Daarnaast is Frank Seltzer ook de exclusieve event partner bij diverse populaire muziekfestivals zodat zo veel mogelijk jong volwassenen in aanraking komt met dit nieuwe hippe merk.

Voordelige Frank Seltzer

Frank Seltzer is voordelig voor consument, retailer én groothandel. De prijs van Frank Seltzer ligt namelijk ver onder de prijs van andere hard seltzer merken. En toch positioneert Frank Seltzer zich niet als het goedkope alternatief.

Het is juist een nieuwe hip merk met minder calorieën en dat tegen een veel lagere prijs. De marge is daarnaast uitstekend voor retailer en groothandel waardoor het hard seltzer merk een enorme groei weet te realiseren. Deze kans mag u daarom niet aan u voorbij laten gaan.

Frisdrank.com is uitermate goed ingevoerd in de trends en ontwikkelingen van de branche en dit is typisch zo’n kans die u niet mag laten schieten.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01