stirr

Hard Seltzer

Stirr Hard Seltzer Orange Cardamom

STIRR orange & cardamom

Stirr Hard Seltzer Raspberry Apple

STIRR raspberry & apple

Stirr Hard Seltzer Lime Jasmine

STIRR lime & jasmine

HARD SELTZER EEN NIEUW HIP DRANKJE

Hard Seltzer werd in 2016 in de Verenigde Staten geïntroduceerd. Niemand verwachtte dat dit alcoholische drankje de afgelopen jaren zo’n succes zou worden. De sleutel tot succes is dat het toegankelijk is. Vooral voor de bewuste drinker.

Hard seltzer bevat slechts 5 procent alcohol en is laag in calorieën (100 calorieën per 100 ml). Bovendien smaakt het heerlijk verfrissend en sprankelend. Niet voor niets zijn er de laatste jaren talloze nieuwe merken hard seltzer uit de grond geschoten.

Ook in Nederland is deze trend waar te nemen. Het is dan ook logisch dat Frisdrank.com op deze trend inspringt. Wij zien enorme kansen met betrekking tot hard seltzer die wij u niet willen ontnemen.

We kiezen voor geselecteerde merken en kunnen deze door onze inkoopkracht voordelig inkopen. Zo snijdt het mes aan twee kanten voor u. Een bijzondere verrijking van uw assortiment en een uitstekende marge.

Alcoholsmaak hard seltzer

Hard seltzer is lastig te omschrijven. Dat is omdat het een nieuwe categorie is. Mensen willen toch vergelijken om de herkenning. Daarom wordt deze alcoholische drank vaak als “wodka frisdrank” omschreven.

Een onterechte vergelijking. Hard seltzer is immers geen cocktail. Het drankje bevat geeneens sterke drank.

De alcohol in hard seltzer is afkomstig van gefermenteerd rietsuiker. Dit alcoholische drankje wordt op een vergelijkbare manier gemaakt als bier. Het wordt echter volledig helder en er worden zowel smaak als koolzuur aan toegevoegd.

Hard seltzer smaken

Tegenwoordig is hard seltzer in talloze smaken verkrijgbaar. De oorspronkelijke smaken (en dus klassiekers)  waren limoen, grapefruit en granaatappel. Allemaal frisse fruitsmaken die hard seltzer een verfrissend karakter geven. Zeker in combinatie met bruisend water.

Niet voor niets wordt het door sommigen ook zomerdrankje genoemd. Het is heerlijk om op het terras te drinken. Maar het kan natuurlijk op elk moment en op elke locatie gedronken worden. Omdat het zo’n jonge categorie is zijn de ontwikkelingen uiteraard nog in volle gang.

Doordat er zoveel nieuwe merken zoals Strirr Hard Seltzer opkomen probeert een ieder uiteraard een eigen twist te geven. Nieuwe smaken worden daarom voortdurend ontwikkeld. Daarnaast zijn er ook Light varianten geïntroduceerd. De smaak wordt verder geperfectioneerd om het vooral geen bier te laten lijken.

Hip zonder suiker en gluten

Dit hippe drankje is geïntroduceerd voor de bewuste consument. Daarom gaan de product ontwikkelingen op dit gebied wat sneller dan bij andere dranken. Hard seltzer is zonder suiker en dus zonder calorieën. En zonder gluten voor degenen die daar allergisch voor zijn.

Daarom is het ook zo succesvol en staat het symbool voor de nieuwe generatie millenials. Zij herkennen zich niet in het zogenaamde “bierbuik imago” van bier. Hoe onterecht dat imago ook mag zijn.

Hard seltzer is in ieder geval hip. Een stuk hipper dan bier en wijn of andere alcoholische drankjes.

Voordelig hard seltzer

Frisdrank.com biedt hard seltzer voordelig aan door onze slimme manier van inkopen. Wij kiezen geselecteerde merken en kopen groots in en onze Europese afzetmarkt is enorm. Hierdoor kunnen wij zeer voordelige prijzen bedingen.

Allereerst kunt u uw klanten bijzondere producten aanbieden. Dit komt uw imago ten goede komt. Daarnaast heeft u een meer dan uitstekende marge door onze voordelige inkoopprijzen. Op deze manier heeft u ook de ruimte om af en toe aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

Bovendien adviseren wij u graag over nieuwe kansen en nieuwe smaken hard seltzer in Amerika. Wij zijn de nummer één drankenpartner van vele groothandels en distributeurs. En dat is niet voor niets.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01