Monster Energy

JAMIN

GEEF UW ASSORTIMENT EEN BOOST MET MONSTER ENERGY!

Welkom bij Frisdrank.com!

Met zijn intense maar milde smaak is het geen wonder dat het een favoriet is onder jongeren. Haal deze rebelse energiedrank in huis bij Frisdrank.com, voor een scherpe prijs dankzij ons innovatief bestelsysteem en snelle levering rechtstreeks uit eigen voorraad.

Mis de ultieme energie-ervaring met Monster Energy niet, met een verscheidenheid aan smaken en speciale edities.

Diverse Monster Energy varianten

Monster Energy is een koolzuurhoudende energiedrank met vitamines zoals B2, B3, B6 en B12. Het bevat onder andere taurine, ginseng en cafeïne. Daarom heeft deze energiedrank een zo intense smaak.

Maar het is niet alleen dat ene energiedrankje. Er zijn tientallen varianten van deze energiedrank. De voornaamste (en meest populaire) energiedrankjes zijn uiteraard de Monster Original en de Zero Ultra. Daarnaast biedt Monster Energy verschillende smaken zoals Ultra Blue, Ultra White, Ultra Violet en Ultra Red.

Andere best seller zijn Monster Ripper, Monster The Doctor en Monster Mule.

Monster Energy voordeel

Frisdrank.com biedt Monster Energy energiedrankjes voordelig aan. Door onze grote inkoopkracht zijn wij in staat om deze energiedrankjes goedkoop in te kopen. Mede dankzij onze Europese afzetmarkt.

Frisdrank.com importeert Monster uit Polen (PL), Japan (JP) en de Verenigde Staten (US) en levert uiteraard ook de Nederlandse Monster Energy. 

Wij geven dit voordeel door aan u. Zo kunt u met een grotere marge veel vaker interessante aanbiedingen kunt doen. Op deze manier trekt u nieuwe en bestaande klanten naar uw locatie toe.

Welkom bij Frisdrank.com!De Monster Energy smaken zijn per tray te bestellen op een mix pallet tot maximaal 155 trays per blokpallet. Afhankelijk van de afstand en het aantal pallets worden de logistieke kosten berekend. Klik hier voor de logistieke kosten.

Zodra u uw bedrijfsgegevens hebt ingevuld, na het klikken van onderstaande groene button, ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens van onze handige bestelportal. 

Vragen? Bel of App ons op 06 - 2165 8332  of stuur een e-mail naar sales@frisdrank.com

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01