coming-soon

Prime

coming-soon-front

prime

KINDER BUENO

Kinder Bueno is een grote favoriet aangezien deze heerlijke chocoladereep knapperige wafel combineert met rijke hazelnootcrème en fluweelzachte melkchocolade. Dit zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving en is ideaal voor uw assortiment. Het spreekt immers zowel kinderen als volwassenen aan.

Bij Frisdrank.com kunt u Kinder Bueno voordelig inkopen. Bij ons profiteert u van onze unieke logistieke netwerkorganisatie. Dit resulteert in aantrekkelijke prijzen en snelle levering uit voorraad. Kies daarom voor kwaliteit, kies voor Kinder Bueno via Frisdrank.com.

Kinderchocolade voor volwassenen

Kinder Bueno is een succesvolle chocoladetraktatie van het wereldberoemde Italiaanse chocolade imperium Ferrero. Deze chocolade werd in de jaren '90 geïntroduceerd en was een vervolg op de succesvolle Kinder-lijn. Deze staat bekend om zijn kindvriendelijke snoepgoed, welke alweer dateert uit 1968.

De Kinder Bueno chocoladereep onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van smaken en texturen. Het doel was vanaf het begin ook direct duidelijk: een snackervaring maken die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

Dit wordt bereikt door de combinatie van luchtige melkchocolade, rijke hazelnootcrème en een knapperige wafel. Deze mix van smaken en texturen heeft Kinder Bueno onderscheiden van andere chocoladerepen op de markt. Dit heeft vanzelfsprekend bijgedragen aan zijn wereldwijde populariteit.

Italiaanse chocolade van Ferrero

Ferrero werd in 1946 in Italië opgericht. Het chocoladeconcern heeft altijd de nadruk gelegd op kwaliteit en innovatie. Andere bekende merken van deze chocoladegigant zijn onder andere Nutella, Mon Chéri, Raffaello en Tic Tac. Kinder Bueno is een ander exemplarisch voorbeeld van een kwalitatief chocolademerk.

Kinder Bueno besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de ingrediënten. Ook wordt het recept continu verbeterd om de verwachtingen te overtreffen. Zo richt het zich op een gevoel van genot en verfijning.

Het Italiaanse chocolademerk draagt ook significant bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zet het bedrijf zich in voor een vermindering van de ecologische voetafdruk. Dat doet het bedrijf onder andere door duurzame landbouwpraktijken. Ook ondersteunt het lokale gemeenschappen. Kortom, Kinder Bueno is meer dan alleen een chocoladereep.

Kinder Bueno varianten

De Kinder-lijn is in de loop der tijd aanzienlijk uitgebreid. Het omvat ondertussen een breed scala aan heerlijke chocoladeproducten. De meest iconische producten zijn Kinder Surprise (bekend om zijn verrassingseieren met speelgoed), Kinder Joy, Kinder Maxi, Kinder Country en Kinder Bueno.

De Original variant is de klassieke variant. Deze bestaat uit een knapperige wafel omhuld door melkchocolade en gevuld met een rijke hazelnootcrème. De White variant daarentegen is een variant met dezelfde structuur als het origineel. Het is echter bedekt met witte chocolade in plaats van melkchocolade, voor een zachtere en romigere smaak.

Kinder Bueno voordelig inkopen

Kinder Bueno en Frisdrank.com zijn een verfrissende combinatie die uw zakelijke succes garandeert! Deze populaire chocoladereep vormt de perfecte aanvulling op uw assortiment, terwijl Frisdrank.com zorgt voor een naadloze, kosteneffectieve ervaring. Met onze lage prijzen dankzij een efficiënte logistiek, snelle levering en uitstekende klantenservice, wordt Kinder Bueno inkopen een fluitje van een cent. Maak het verschil met Frisdrank.com – waar kwaliteit en service hand in hand gaan.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01