M&M Pinda drink

M&M’S PINDA DRINK

M&M’s Pinda zijn een van de meest populaire chocoladesnoepjes. De iconische gele zak met de vrolijke kleuren snoepjes toveren bij de meesten direct een glimlach op het gezicht. Met deze chocoladesnoepjes is het echt genieten, of je nu op een feestje bent, alleen of samen wilt genieten van een goede film of gewoon lekker tussendoor.

Voor de fans heeft Mars Company iets nieuws geïntroduceerd: M&M’s Pinda Drink. Een buitengewone chocolate drink met de magnifieke smaak van gekleurde chocolade pinda’s.

Frisdrank.com is een van de meest vooruitstrevende drankendistributeurs in Europa met een zeer divers assortiment frisdranken en andere dranken zoals chocolate drinks. Niet alleen verkopen wij bekende A-merken, ook bieden wij opkomende merken en nieuwe trendproducten aan, zoals M&M’s Pinda Drink, een sterk opkomend merk in Nederland.

M&M’s Pinda Drink kunnen wij zeer voordelig aanbieden door onze verfrissende aanpak. Niet alleen door onze schaalvoordelen maar ook door de innovatieve manier van distributie zijn wij als geen ander in staat om dranken voordelig te leveren. Dit voordeel geven wij aan u door waardoor steeds meer afnemers ons weten te vinden.

Klassieke M&M’s Pinda’s 

De normale chocolade M&M’s werden al tijdens de Tweede Wereldoorlog geïntroduceerd maar niet lang daarna volgde de introductie van M&M’s Pinda. De eerste versies van deze chocolade pinda’s waren bruin maar in de jaren zestig werden ze gekleurd. Na rode, gele en groene chocoladesnoepjes volgden later ook de kleuren blauw en oranje.

In Nederland waren deze chocolade pinda’s eerder bekend als Treets (de chocolade variant was bekend onder de naam Bonitos). In de jaren tachtig werd de naam veranderd naar M&M’s Pinda (en M&M’s Choco voor de ‘reguliere’ variant). De afkorting staat voor Mars & Murrie’s die de uitvinders waren van deze feestelijke chocoladesnoepjes. Elk chocoladesnoepje is bedrukt met een kleine ‘m’ om welke variant het ook gaat.

M&M’s Pinda drink 

M&M’s Pinda Drink komt qua smaak nagenoeg overeen met de smaak van het origineel. De chocolate drink is gemaakt op basis van magere melk, water en cacaopoeder. Door het toevoegen van geroosterde pinda’s komt de smaak exact overeen met de originele smaak van de gekleurde chocoladesnoepjes.

Een gele zak gekleurde chocoladesnoepjes is al een feestje op zich maar ook de M&M’s Pinda Drink is zeer feestelijk verpakt in een gele fles van 350 ml met afsluitbare sportdop. Zeer praktisch als je de chocoladedrank meeneemt op pad zodat je altijd een slokje kunt nemen zonder te morsen. Deze chocolate drink met pindasmaak wordt het beste koud geserveerd dus kun je deze het beste in de koelkast bewaren.

M&M’s Choco Drink 

Naast deze bekende Pinda Drink is er ook de klassieke M&M’s Drink van chocolade verkrijgbaar welke net zo lekker is als het drankje met de bekende pindasmaak. Bijna alle candy bars van Mars Company zijn omgezet naar chocolate drinks, zoals Mars, Twix, Snickers, Bounty, Milky Way en Maltesers.

M&M’s Pinda drink voordelig inkopen

Frisdrank.com is toonaangevend als het gaat om de distributie van dranken waaronder M&M’s Pinda drink. Door een bijzondere combinatie van bekende A-merken en opkomende merken kunt u uw klanten telkens verrassen.

Door onze innovatieve manier van werken kunnen wij alle dranken zeer snel aan u leveren. Bovendien kunnen wij u zeer voordelige prijzen aanbieden zodat u er ook een meer dan interessante marge aan overhoudt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01