M&M Choco Drink

M&M Choco drink

M&M’S choco DRINK

M&M’s is een klassieker onder de liefhebbers van chocolade. De vrolijke kleuren maakt het een feest om te snoepen, of het nu is tijdens een feestje, een filmavond of gewoon lekker tussendoor. Voor deze echte fans is er nu ook iets nieuws: M&M’s Drink. Dit is een verrukkelijke chocolate drink met de befaamde smaak van deze gekleurde chocoladesnoepjes.

Frisdrank.com is een toonaangevende drankendistributeur in Europa met een bijzonder assortiment rondom frisdranken en andere dranken zoals limonade, vruchtensappen en chocolate drinks. Wij verkopen niet alleen de meest bekende A-merken, ook vindt u bij ons opkomende merken en nieuwe trendproducten, zoals bijvoorbeeld M&M’s Drink dat momenteel hard bezig is om Nederland te veroveren.

Wij kunnen M&M’s Drink zeer voordelig leveren door onze innovatieve manier van zakendoen. Door onze netwerkorganisatie betrekken wij deze choco drink op de meest voordelige plekken. Door onze schaalvoordelen zijn wij in staat om de meest voordelige prijzen te bedingen en hier plukt u de vruchten van. Daarom weten ook steeds meer afnemers ons te vinden als hun exclusieve leverancier voor dranken.

M&M’s met een geschiedenis 

M&M’s zijn niet voor niets historische snoepjes aangezien zij voor het eerst werden verstrekt aan Amerikaanse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. De snoepjes waren niet altijd zo gekleurd, de eerste versies waren ‘gewoon’ bruin. In 1960 werd het pas een kleurig feestje door het toevoegen van de kleuren rood, geel en groen en later zijn ook de kleuren blauw en oranje toegevoegd.

In Nederland werden de M&M’s Choco (die zonder pinda’s dus) geïntroduceerd als Bonitos (die met pinda’s werden verkocht als de bekende Treets). Pas in de jaren tachtig werden de namen gewijzigd naar M&M’s Choco en M&M’s Pinda. De afkorting staat overigens voor Mars & Murrie’s, de uitvinders van deze gekleurde chocolade snoepjes. Elk snoepje, om welke variant het ook gaat, is bedrukt met een kleine ‘m’.

M&M’s Choco drink 

De M&M’s Drink evenaart de smaak van de originele chocoladesnoepjes op voortreffelijke wijze. De basis van deze chocolate drink is magere melk en door het toevoegen van onder andere cacaopoeder komt de smaak nagenoeg exact overeen met de originele smaak.

Een zak gekleurde chocoladesnoepjes is zeer handig in gebruik maar de M&M’s Drink zijn ook zeer praktisch verpakt. De flesjes hebben een inhoud van 350 ml en worden afgesloten met een sportdop wat zeer is praktisch want je kunt de fles zo overal mee naar toe nemen zonder te morsen. Deze chocolate drink is koud het lekkerst dus wordt aangeraden om het in de koelkast te bewaren.

M&M’s Pinda Drink 

Naast deze bekende Choco Drink is er ook de M&M’s Pinda Drink verkrijgbaar; net zo lekker maar dan met de bekende pindasmaak. Het moederbedrijf Mars Company heeft ook de andere candy bars omgetoverd tot een chocolate drink, waaronder Mars, Twix, Snickers, Bounty, Milky Way en Maltesers.

M&M’s drink voordelig inkopen

Frisdrank.com is een van de grootste distributeurs van dranken waaronder M&M’s drink. Wij bieden een combinatie van grote A-merken en opkomende merken waardoor u uw klanten telkens weer kunt verrassen.

Wij leveren razendsnel door onze innovatieve manier van werken. U kunt dranken eenvoudig en vooral voordelig bij ons inkopen en niet daarom zijn wij uw toegewijde distributeur van dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01