Maltesers drink

Maltesers DRINK

Dat Maltesers een luchtige manier is om van chocolade te genieten weten al velen. Onder het laagje chocolade bevindt zich namelijk een krokante, luchtige binnenkant die direct wegsmelt in de mond. Voor de echte liefhebbers een waar feest om even te genieten van het moment. Maar er is meer: de Maltesers drink, een verrukkelijke chocolate drink met de bijzondere smaak van deze chocolade snoepjes.

Frisdrank.com is een van voornaamste drankendistributeurs in Europa met een zeer uitgebreid assortiment frisdranken en andere dranken zoals vruchtensappen, zuiveldranken en chocolate drinks. Bij Frisdrank.com vindt u niet alleen de meest bekende A-merken, u vindt bij ons ook niche producten en opkomende merken zoals Maltesers Drink dat bezig is aan een grote opmars in Nederland.

Wij van Frisdrank.com zijn in staat om Maltesers Drink voordelig aan u te leveren dankzij onze verfrissende manier van werken. Door ons innovatieve logistieke netwerk in combinatie met onze schaalvoordelen kunnen wij deze choco drink op de goedkoopst mogelijke manier betrekken en zeer voordelige prijzen bedingen. Ons voordeel geven wij graag aan u zodat u niet alleen een bovengemiddelde marge heeft maar ook profiteert van onze razendsnelle leveringen.

Maltesers uit een flesje 

De chocolade snoepjes van Maltesers worden geproduceerd door Mars Company. Deze chocolade snoepjes hebben een krokante inhoud van mout dat direct wegsmelt in de mond. De chocolade buitenkant maakt de smaak helemaal compleet. Deze snoepjes werden al in 1936 bedacht en geïntroduceerd onder de naam Energy Balls. De naam Maltesers is overigens een samentrekking van de woorden malt (mout) en teasers (plaaggeesten).

Met Maltesers Drink kunt u altijd en overal genieten van de bijzondere Maltesers smaak. Het choco drankje smaakt het beste als het koud wordt geserveerd dus wordt aangeraden het altijd in de koelkast te bewaren. Deze chocolate drink bestaat voornamelijk uit magere melk, water en cacaopoeder. Door het toevoegen van onder andere mout komt de smaak van het choco drankje nagenoeg exact overeen met de smaak van de originele Maltesers.

Praktische fles Maltesers

De fles van de Maltesers Drink bevat met 350 ml de ideale hoeveelheid choco drank voor een stuk genot wanneer u op pad bent, of dit nu op school is, op kantoor of tijdens een weekendje weg. De fles wordt afgesloten met een praktische sportdrop waardoor u de fles altijd eenvoudig kunt sluiten zonder te morsen.

Andere Mars Company drinks 

Niet alleen vindt de Maltesers drink gretig aftrek onder de liefhebbers van chocolade snoep, ook andere (gevulde) chocoladerepen en chocolade snoepgoed van Mars Company – het moederbedrijf – worden als chocolate drink aangeboden. Daarom kunt u ook genieten van choco drinks van onder andere Mars, Snickers, Twix, Bounty, Milky Way, M&M’s Choco en M&M’s Pinda.

Maltesers drink voordelig inkopen

Frisdrank.com is een van de meest toonaangevende distributeurs van frisdrank en andere dranken zoals Maltesers drink. Door een bijzondere combinatie van grote A-merken en nieuwe, opkomende merken aan te bieden, heeft u gegarandeerd een interessant assortiment waarmee u uw klanten telkens maar weer kunt verrassen.

Door ons efficiënte logistieke systeem heeft u daarnaast ook de zekerheid dat u altijd profiteert van voordelige prijzen en dat alle producten razendsnel vanuit ons magazijn in Nederland aan u worden geleverd.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01