coming-soon

Prime

coming-soon-front

prime

MENTOS DRINK

Mentos Drink is een ware sensatie in de wereld van frisdranken. Deze vernieuwende drank, met zijn unieke, niet-bruisende formule verrijkt met jelly bites, biedt een ongeëvenaarde smaakervaring. De opwindende smaken zijn geïnspireerd door de populaire Mentos-snoepjes en zijn daarom een perfecte keuze voor mensen die iets nieuws en verfrissends zoeken. Alleen al om deze reden is Mentos Drink een verrijking voor uw assortiment.

Bij Frisdrank.com brengen wij Mentos Drink naar u toe. Ons assortiment is uniek door onze combinatie van alle bekende A-merken en een uitgebreide selectie opkomende merken. Bij ons bent u niet alleen zeker van lage prijzen dankzij onze innovatieve logistieke organisatie. Ook zorgen wij met onze directe leveringen uit eigen voorraad en onze proactieve klantenservice ervoor dat u altijd bent voorzien, wat u ook nodig heeft.

Verfrissende Mentos drankjes

Het alom bekende merk Mentos, onderdeel van Perfetti Van Melle, biedt nu ook verfrissende niet-bruisende dranken aan die zijn verrijkt met jelly bites. Deze unieke Mentos-drankjes bevatten weinig suiker en worden aangeboden in een elegante, slanke verpakking van 24 cl.

De populaire Mentos-snoepjes vinden uiteraard al gretig aftrek en het bedrijf merkte dat er ook behoefte is aan verfrissende drankjes met vergelijkbare smaken. De introductie is een groot succes geweest en wereldwijd vinden de Mentos Drinks gretig aftrek. Mentos blijft zich zo voortdurend inzetten voor het creëren van uitzonderlijke merkervaringen.

Laag in suiker

Het doel van Mentos was om de kenmerkende frisse smaak van de Mentos snoepjes te vertalen naar een verfrissend drankje. Op deze manier is een unieke en verfrissende drinkervaring ontstaan die past bij de frisheid en kwaliteit die bij Mentos horen. Daarbij is er bewust gekozen voor gezondheid en welzijn waardoor alle drankjes een lager suikergehalte bevatten. Op deze manier zijn ze ook een aantrekkelijke optie voor mensen die bewust kiezen voor minder suiker.

Mentos Drink smaken

De nieuwe Mentos Drink frisdranken hebben verschillende smaakvarianten die zijn geïnspireerd door de populaire pepermunt- en kauwgomsmaakjes van Mentos. Ze worden aangeboden in elegante blikjes van 24cl voor een perfecte drinksensatie. Qua smaken is er bijvoorbeeld de levendige Mentos Apple Soda Kick voor een bruisende appelervaring. Of proef de zonnige diversiteit met Mentos Fruity Mix, een speelse mix van tropisch fruit. De klassieke combinatie van citroen en munt in Mentos Lemon & Mint is ook een zeer populaire keuze. Deze compacte blikjes zijn ideaal voor onderweg, perfect voor een verfrissende pauze op elk moment van de dag.

Mentos Drink voordelig inkopen

Voeg Mentos Drink direct toe aan uw assortiment. Deze smaakexplosie is een gegarandeerde hit aangezien u uw doelgroep verrast en ook nieuwe doelgroepen aantrekt. Via Frisdrank.com koopt u deze verfrissende drank voordelig in. Met ons complete assortiment van A-merken en veelbelovende opkomende merken zorgen wij ervoor dat u altijd vooroploopt in de markt. Daarnaast kunt u altijd vertrouwen op lage prijzen, snelle leveringen uit eigen voorraad en een uitstekende klantenservice. Ervaar zelf de voordelen van een samenwerking met Frisdrank.com.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01