MilkyWay drink

MILKY WAY DRINK

De astronomische Milky Way is een heerlijk gevulde chocoladereep die iedereen in buitenaardse sferen brengt. De candy bar met zachte nougatvulling vindt gretig aftrek als lekker tussendoortje voor zowel jong als oud. Nu is er iets nieuws voor de echte fans: Milky Way Drink. Met deze chocolate drink kunt u altijd en overal genieten van deze buitengewone smaak.

Frisdrank.com brengt deze chocolate drink als een van de eerste distributeurs naar de Nederlandse markt. Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk kunnen wij razendsnel opkomende merken zoals Milky Way Drink introduceren. Wij informeren u graag over nieuwe trends zodat u uw klanten telkens weer interessante producten kunt aanbieden.

Door onze verfrissende manier van werken zijn wij in staat om u een zeer voordelige prijs aan te bieden. Dit komt door ons innovatieve logistieke systeem en het voordeel van onze schaalvoordelen geven wij graag aan u. Op deze manier heeft u een bovengemiddelde marge zodat u ruimte overhoudt voor interessante Milky Way Drink aanbiedingen. Wij houden daarnaast voldoende voorraad aan in ons magazijn in Nederland zodat wij deze choco drink razendsnel aan u kunnen leveren.

Astronomische Milky Way drankjes 

Milky Way is onderdeel van Mars Company en betekent letterlijk Melkweg. De Milky Way candy bar bestaat uit zachte nougat en is voorzien van een laag melkchocolade. Deze chocolade snoepreep werd al in 1923 uitgevonden en was de allereerste gevulde snoepreep. In de Verenigde Staten heeft deze candy bar overigens nog hetzelfde recept als de Europese Mars-reep (dus met een laagje karamel).

Voor de echte liefhebbers is er nu ook Milky Way Drink. Dit is een heerlijk drankje op basis van magere melk, water en cacaopoeder. Door het toevoegen van moutextract en aroma’s wordt de kenmerkende smaak van de originele Milky Way op voortreffelijke wijze geëvenaard.

Handige verpakking Milky Way drink 

De chocolate drinks van Milky Way zijn leverbaar is praktische flessen van 350 ml die worden afgesloten met een handige sportdop. Zo kan de fles gemakkelijk worden meegenomen om er altijd en overal van te genieten.

Door de sportdop kan de fles praktisch en hygiënisch worden afgesloten zodat er nooit wordt gemorst. De Milky Way drink wordt het beste koud geserveerd en daarom kun je dit choco drankje beter in de koelkast te bewaren.

Andere Mars Company chocolate drinks 

Milky Way is onderdeel van Mars Company en daarom kunt u ook meer chocolate drinks verkrijgen. Bijna alle candybars van Mars Company zijn ook als drinkvariant te koop. Onder andere Mars,Twix, Snickers, Bounty, Maltesers en M&M’s (zowel Choco als Pinda’s) zijn ook als heerlijke chocolate drink verkrijgbaar.

Milky Way drink voordelig inkopen

Frisdrank.com is een toonaangevende leverancier van frisdranken en chocolate drinks zoals Milky Way Drink. Door onze diverse internationale contacten weten wij als geen ander wat nieuwe ontwikkelingen zijn. Wij houden u graag op de hoogte van deze trends zodat u altijd profiteert van nieuwe kansen.

Dankzij onze schaalvoordelen en ons internationale logistieke systeem geniet u altijd van zeer voordelige prijzen. Op deze manier houdt u er een meer dan aantrekkelijke marge aan over. Wij leveren bovendien snel vanuit ons Nederlandse magazijn en onze klantenservice doet de rest.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01