coming-soon

Ramune

coming-soon-front

ramune

RAMUNE SODA

Ontdek de sensationele wereld van Ramune Soda, de bijzondere Japanse frisdrank die nu ook Nederland verovert! Bij Frisdrank.com zijn we van mening we dat uw assortiment altijd een verfrissend karakter verdient. Ramune is daarom niet zomaar een frisdrank; het is een unieke ervaring. Zie hoe de populariteit van deze Japanse frisdrank in Nederland groeit, en mis deze kans niet om iets speciaals aan te bieden aan uw klanten.

Bij Frisdrank.com geloven we in het bijzondere. Naast de bekende A-merken richten we ons op unieke merken. Onze logistieke aanpak stelt ons in staat om frisdranken zo kostenefficiënt mogelijk aan te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We leveren razendsnel en passen onze logistiek aan op uw werkwijze. Maak uw assortiment bijzonder met de onderscheidende smaak van Ramune!

Koolzuurhoudende Japanse frisdrank

Ramune Soda is een populaire Japanse frisdrank. Dit Japanse frisdrankenmerk onstond in 1884 en werd geïnspireerd door westerse limonade. Kenmerkend was het kogelflesje met een unieke glazen knikker als sluiting voor deze koolzuurhoudende drank. Ramune Soda staat bekend om het (Japanse) ritueel om de fles te openen: wanneer men aan de bovenkant op de knikker drukt, komt de glazen knikker in een speciale kamer terecht.

De eerste fabriek werd in 1888 opgericht. Tegenwoordig is Ramune Soda iconisch - in zowel Japan als erbuiten – en heeft het diverse smaken die de wereld veroveren.

RAAK smaken

Ramune Soda is verkrijgbaar in verschillende smaken. De meest voorkomende smaak is Original, de klassieke en oorspronkelijke smaak van Ramune. Het is als naam afgeleid van het woord limonade. De smaak van de Original variant is licht en verfrissend met een ietwat citrusachtige smaak. Het is al met al een aangename, niet al te zoete koolzuurhoudende drank.

Daarnaast zijn er diverse fruitsmaken zoals Lemon, Strawberry, Melon, Grape, Orange, Lychee en Blueberry. Ook is er een drank met gemengde smaken: Ramune Mix.

Iconische fles van Ramune

De fles is in meerdere opzichten iconisch. Allereerst om zijn unieke vorm, maar vooral ook door de kogelflesluiting met een glazen knikker. Om de fles te openen, dient men op de bovenkant van de fles te drukken. Hiervoor kan men de speciale dop gebruiken. Zo drukt men de glazen knikker in de fles waardoor de opening geheel vrij is. Aangezien bij het openen een deel van het koolzuur ontsnapt, valt de knikker in de brede hals van de fles.

Het ontwerp creëert een bijzonder ritueel bij het openen van een fles Ramune Soda. Niet voor niets is de iconische fles een kenmerkend onderdeel geworden van de ervaring. Het draagt in grote mate bij aan de populariteit en herkenbaarheid van deze Japanse frisdrank.

Ramune voordelig inkopen

Voeg een uniek tintje toe aan uw assortiment door Ramune Soda in bulk te kopen bij Frisdrank.com! Naast vertrouwde merken, richt Frisdrank.com zich op bijzondere merken, en Ramune is daar een perfect voorbeeld van.

Profiteer van lage prijzen, razendsnelle levertijden en een uitmuntende klantenservice. Neem direct contact op met Frisdrank.com en ontdek hoe u uw klanten kunt verrassen met deze iconische Japanse frisdrank. Verfris uw aanbod en bied iets speciaals met Ramune Soda van Frisdrank.com!

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01