Ready to drink

READY TO DRINK

Ready to Drink cocktails hebben een enorme verandering gekend. Waren ze voorheen nog mierzoet en vol calorieën, tegenwoordig zijn er veel merken ready to drink drankjes die laag in calorieën zijn of zelfs helemaal calorievrij. Daarnaast zijn er ook alcoholvrije ready to drink drankjes op de markt die helemaal passen binnen een verantwoorde lifestyle.

In de markt zien wij dat er veel meer kwalitatieve, exclusieve kant en klare drankjes op de markt komen. Was ready to drink voorheen gericht op de massamarkt jongeren, dan zien wij nu dat het veel exclusiever wordt waarbij tevens een iets oudere doelgroep wordt aangesproken.

Via Frisdrank.com koopt u de opkomende merken RTD-drankjes zoals URB Ready to Drink. Door het uitgebreide netwerk van Frisdrank.com bent u er zeker van dat u toegang hebt tot de meest succesvolle merken. Daarnaast staat onze werkwijze garant voor lage prijzen waardoor u weet dat u kunt bouwen op onze expertise.

Ready to Drink lifestyle

Een cocktail maken is natuurlijk wel erg leuk, maar het kost erg veel tijd om alle ingrediënten bij elkaar te zoeken en het maken van de cocktail zelf vereist toch wel ook enkele skills. Daarom komen er nieuwe ready to drink cocktails op de markt om op deze behoefte in te spelen.

Niet alleen geldt dit voor mensen die thuis een cocktail willen maken, ook de horeca zoals bars hebben hier profijt van. Het kost immers tijd en geld om een gespecialiseerde barkeeper in te huren die de fraaiste cocktails mixt. Om toch verschillende cocktails aan klanten aan te bieden, vinden ready to drink cocktails gretig aftrek.

Het grote verschil met de ready to drink cocktails uit het verleden is dat het binnen een bepaalde lifestyle moet passen. Het gaat immers niet alleen om de alcohol, het gaat erom om samen met vrienden en vriendinnen – of alleen, om even tot uzelf te komen – een goede tijd te hebben.

Laag in calorieën

Waar ready to drink cocktails in het verleden mierzoet waren door de vele suikers die erin zitten, wordt er nu veel minder suiker toegepast. Een ready to drink cocktail hoeft immers niet mierzoet te zijn, zodat de smaaksensatie enorm verbetert. Daarnaast scheelt het ook enorm in de calorieën.

Caloriearme ready to drink cocktails passen veel meer in de hedendaagse lifestyle om te letten op de calorieën. Zonder uiteraard dingen te moeten laten. Op deze manier kan het sociale leven gewoon doorgaan, ook al let men op de calorieën.

Ready to drink alcoholvrij

Een cocktail heeft niet per definitie alcohol te bevatten. Dat zien wij al bij reguliere cocktails, maar ook op de ready to drink markt. Steeds vaker worden ready to drink cocktails alcoholvrij aangeboden, waarbij wel dezelfde smaakintensiteit in stand blijft. Een groot voordeel voor mensen die minder van alcohol houden of even willen minderen.

Ready to Drink met voordeel inkopen

Via Frisdrank.com heeft u toegang tot een fraai assortiment ready to drink cocktails zoals URB Ready-to-Drink. Een assortiment dat een brede groep klanten zal aanspreken. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om nieuwe klanten aan te trekken naar uw locatie.

Bovendien zijn ons prijzen laag door onze vernieuwende manier van werken. Op deze manier bent u zeker van een interessante marge. Wij leveren snel uit voorraad en onze proactieve klantenservice maakt graag het onmogelijk voor u waar.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01