Frisdrank com merk rivella

Rivella

RIVELLA

In Nederland heeft Rivella zich stevig gevestigd als een geliefde frisdrank. Met een groeiende schare fans heeft deze frisdrank in Nederland een aanzienlijk marktaandeel veroverd. Daarom mag deze frisdrank niet in uw assortiment ontbreken.

Een belangrijke factor die bijdraagt aan de populariteit van Rivella is de bijzondere smaak. De toevoeging van wei, een bijproduct van de kaasproductie, geeft de drank een unieke twist en spreekt met name liefhebbers van natuurlijke ingrediënten aan. Rivella is bovendien een lichte en verfrissende keuze voor bewuste consumenten door het lage aantal calorieën.

Frisdrank is uw vertrouwde partner op het gebied van de inkoop van frisdranken en meer. Door onze efficiënte logistiek, zeer scherpe prijzen en uitstekende klantenservice kiezen steeds meer partijen voor Frisdrank.com als betrouwbare partner voor het leveren van frisdranken zoals Rivella.

Rivella, een beetje vreemd maar wel lekker

Rivella is een bruisende frisdrank uit Zwitserland en bestaat al sinds 1952. Wat deze drank zo uniek maakt, is het gebruik van wei, wat een nevenproduct van de kaasproductie is. Wei is het resterende vloeibare deel na het maken van kaas. Oprichter Barth besloot het te gebruiken om een verfrissende drank te creëren. En met succes!

Het Zwitserse frisdrankenmerk legt de nadruk op het behouden van de kwaliteit en authenticiteit van het product. Ondanks deze focus past het merk de smaak aan om tegemoet te komen aan veranderende smaakvoorkeuren en de diversiteit in afzonderlijke markten. Het Zwitserse frisdrankenmerk handhaaft daarbij zijn herkenbare uitstraling en blijft trouw aan zijn oorsprong in de Zwitserse zuiveltraditie.

Rivella is vooral erg geliefd is in Zwitserland. Daarnaast kent het merk ook grote populariteit in andere Europese landen. Het recept is voortdurend verfijnd, maar de toepassing van wei als karakteristiek ingrediënt is altijd blijven behouden.

Rivella ingrediënten

Veel mensen vragen zich af of Rivella gezond is en: “waar wordt rivella van gemaakt?”. Deze originele frisdrank heeft als hoofdingrediënt wei. Het geheime recept omvat ook een mix van kruidenextracten en natuurlijke aroma's, wat resulteert in de kenmerkende smaak. De toevoeging van koolzuurhoudend water geeft de drank zijn bruisende karakter. Het exacte mengsel en de verhoudingen zijn goed bewaarde geheimen, maar het gebruik van wei maakt de frisdrank onderscheidend en geliefd.

Ontdek de bijzondere smaak

Rivella is een heerlijk licht bruisende frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Het biedt niet alleen een verfrissende smaak, maar bevat ook slechts 5 calorieën (per 100 ml). Een ideale dorstlesser om een pauze van het hectische leven te nemen en samen met vrienden te genieten van de rust van de natuur.

Deze frisdrank is verkrijgbaar in verschillende varianten en smaken. De meest bekende is Rivella Original, de klassieke en oorspronkelijke smaak, gemaakt met wei en kruidenextracten. Daarnaast zijn er ook andere smaken die zijn geïntroduceerd om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Zo zijn er varianten met framboos en ananas

Rivella voordelig inkopen

Frisdrank.com stelt u in staat om Rivella voordelig in te kopen zodat u regelmatig een Rivella aanbieding kunt aanbieden aan uw klanten. Door onze unieke manier van werken zijn wij in staat om u altijd te verrassen met een uniek productenassortiment. Wij houden onze marges laag zodat u voldoende ruimte heeft voor acties.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01