rockstar energy

ROCKSTAR ENERGY

Rockstar Energy behoort – na Red Bull en Monster Energy – tot de top-3 van meest verkochte energiedranken in de wereld. Met zijn eigen smaak en propositie spreekt Rockstar Energy weer een andere doelgroep aan waardoor het zeker een interessante aanvulling op uw assortiment kan zijn.

De energy drink Rockstar Energy kent maar liefst 20 smaken dus er is voor iedereen wel een favoriet. Met de Zero varianten spreekt deze Amerikaanse energiedrankengigant ook mensen aan die extra op hun figuur letten of simpelweg geen suikers willen consumeren.

Frisdrank.com is een van de leidende frisdranken distributeurs en doet dit met een verrassend assortiment A-merken en opkomende / niche merken. Een groot energiedrankenmerk zoals Rockstar Energy hoort hier vanzelfsprekend ook bij. Wij kunnen deze energiedranken razendsnel leveren tegen zeer lage prijzen dankzij onze inkoopkracht en innovatieve aanpak.

Runner-up energiedrank 

Rockstar Energy werd in 2001 gelanceerd als tegenhanger van energiedranken marktleider Red Bull. Destijds was de energiedrankenmarkt een van de snelst groeiende segmenten in de Verenigde Staten. De propositie van Rockstar Energy was om mensen met een vermoeiende levensstijl – van atleten tot rocksterren – een extra boost te geven.

De blikjes van Rockstar Energy waren twee keer zo groot als die van Red Bull maar dan wel voor dezelfde prijs. Net zoals Red Bull en Monster Energy, sponsort Rockstar Energy diverse sport- en muziekevenementen.

Overname door PepsiCo 

In 2007 was Rockstar Energy er al in geslaagd om tot de top-3 van de Amerikaanse energiedrankenmarkt te behoren wat in 2008 resulteerde in een marktaandeel van 14%. In 2009 werd deze energiedrank in ruim 20 landen verkocht maar Rockstar Energy wilde sneller groeien en ruilde Coca Cola Company om voor PepsiCo als distributiepartner.

In 2020 heeft PepsiCo uiteindelijk het energy drink merk overgenomen van de eigenaren van Rockstar Energy voor een miljardenbedrag.

Ruim 20 smaken 

Rockstar Energy Drink is tegenwoordig beschikbaar in ruim 20 varianten. De hardloper is uiteraard The Original maar ook Sugar Free vindt gretig aftrek. Daarnaast zijn er de verrassende varianten zoals de Zero Carb en Silver Ice. Verder zijn er diverse fruitsmaken zoals Fruit Punch, Mandarin Orange, Grape en Hardcore Apple.

Zoals alle energiedranken kent deze Amerikaanse energiedrank ook diverse Zero varianten wat weer andere doelgroepen aanspreekt, zoals mensen die gezonder willen leven, die hun suikerinname willen minimaliseren of simpelweg op hun figuur willen letten.

Rockstar Energy voordelig inkopen 

Frisdrank.com is dé distributeur van frisdranken en energy drinks zoals Red Bull, Monster Energy en Rockstar Energy. Door onze verfrissende aanpak denken wij altijd buiten de kaders om tot verrassende nieuwe merken te komen. Dat maakt ons assortiment zo bijzonder zodat u uw klanten altijd iets nieuws te bieden heeft.

Door ons internationale netwerk in combinatie met onze innovatieve aanpak kunnen wij ook lage prijzen bedingen zodat u uw marge interessant is. Dat geeft u ook de ruimte om interessante Rockstar Energy aanbiedingen te doen. Bovendien staat onze klantenservice erom bekend om uw wensen altijd daadwerkelijk voorop te stellen. Hierdoor kunt u ervan op aan dat wij alles op alles zetten op uw vraag tot in de perfectie uit te voeren.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01