Snickers Drink

Snickers Drink

SNICKERS DRINK

Snickers is een onverslaanbare klassieker met een onmiskenbare smaak. Deze candy bar met echte pinda’s stilt de stevige trek en is ongekend populair bij jong en oud. Voor de echte fans is er bovendien een nieuwe uitvinding: Snickers drink. Dit drankje smaakt precies zoals het origineel en zo kun je altijd en overal genieten als je jouw stevige trek moet stillen.

Frisdrank verbindt vraag en aanbod met een frisse blik op de markt. Naast de populaire frisdranken bieden wij ook productinnovaties aan zodat u kunt inspelen op nieuwe trends. Met een flinke dosis positieve energie sturen wij zo aan op vernieuwing. Op deze manier kunt u uw assortiment verrijken met bijzondere dranken zoals ook de Snickers drink.

Door onze schaalvoordelen en verfrissende manier van distributie zijn wij als geen ander in staat om efficiënt te werken. Hierdoor kunnen wij dranken zoals Snickers drink zeer voordelig aanbieden zodat uw marge zeer interessant is. Bovendien leveren wij snel vanuit ons Nederlandse magazijn waardoor u altijd op ons kunt rekenen met uw bevoorrading.

Snickers drink voor de stevige trek 

Snickers stilt stevige trek want ‘je bent jezelf niet als je trek hebt’. Niet voor niets is deze snoepreep een alom bekende energy boost wanneer men even laag in zijn energie zit. Deze gevulde chocoladereep bestaat onder andere uit nougat, karamel en pinda’s en is omhuld met melkchocolade. Een zeer unieke smaak dus om even tot jezelf te komen.

De smaak van de Snickers drink komt nagenoeg overeen met de originele Snickers-reep. De basis van deze chocolate drink is gemaakt van magere melk en water in combinatie met cacao. De unieke Snickers-smaak wordt verkregen door het toevoegen van onder andere geroosterde pinda’s.

Snickers drink handig verpakt 

De choco drinks zijn praktisch verpakt in een fles van 350 ml met sportdop. Zo kan de fles zonder zorgen altijd en overal mee naartoe. Door de handige dop kan het eenvoudig en hygiënisch worden afgesloten. Wij raden aan om de Snickers drink altijd in de koelkast te bewaren. Het wordt immers idealiter koud geserveerd voor het optimale drinkgenot.

Andere chocolate drinks 

Snickers hoort bij Mars Company en daarom is niet alleen deze snoepreep als chocolate drink te verkrijgen. Bijna alle andere candybars van de Mars Company zijn als choco drankje te verkrijgen. Zo zijn er chocolate drinks van onder andere Mars, Twix, Bounty, Milky Way en Maltesers, maar ook is M&M’s verkrijgbaar in twee choco drink smaken: M&M’s Choco en M&M’s Peanuts

Snickers drink voordelig inkopen

Bij Frisdrank.com kunt u Snickers drink voordelig inkopen. Dit komt door onze schaalvoordelen en innovatieve manier van distributie. Onze voordelen geven wij direct aan u door zodat u daar optimaal van profiteert.

Wij houden u graag op de hoogte van internationale ontwikkelingen en nieuwe trends zodat u uw klanten kunt blijven verrassen. Zo ook met de Snickers drink en de andere chocolate drinks van de Mars Company.

Alle producten leveren wij snel vanuit ons magazijn in Nederland. Daarom kunt u altijd vertrouwen op onze bevoorrading. Onze klantenservice zorgt er voor dat u altijd op uw wenken wordt bediend.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01