Jamin   desktop Jamin   mobiel
we love Jamin
a-merken
scherpe prijzen
uitmuntende service
snelle levering
ONTDEK JOUW FAVORIETE PARTNER IN DE ZOETE WERELD VAN (FRIS)DRANKEN!

Wij zijn Frisdrank.com, een onafhankelijke online groothandel in frisdranken.

 Wij verbinden vraag en aanbod met een frisse blik op de markt. Met een flinke dosis positieve energie sturen we aan op vernieuwing. Ook voor Jamin! Wil jij daarom onze Valentijn zijn?

beste prijzen

ONGEËVENAARDE SERVICE

FLEXIBELE LEVERING

JOUW FAVORIETE LEVERANCIER

Bij ons ben je verzekerd van de beste prijzen, flexibele levering en ongeëvenaarde service. We leveren standaard uit voorraad en zorgen ervoor dat jij een uitgebreid, verrassend en winstgevend assortiment hebt om van te houden. Of je nu voordelig per pallet of mix pallets wilt inkopen, Frisdrank.com levert wat je nodig hebt. Een aantal collega’s zijn je al voorgegaan. Vraag direct onze prijslijst aan en word ook partner van Frisdrank.com.

Jamin - Desktop Jamin - Mobiel
VAN A-MERKEN TOT OPKOMENDE MERKEN DIE HET VERSCHIL MAKEN.
WE ZIJN BEMIND OM ONZE OP ONZE EXPERTISE
SOFT DRINKS BRANDS

TALLOZE MERKEN

Frisdrank.com levert alle A-merken frisdranken (en andere dranken). Cola is zonder twijfel de nummer 1 bestseller, of het nu gaat om Coca Cola of Pepsi Cola; Regular, Zero, Light of specials zoals Cherry en Vanilla. Frisdrank.com biedt ook een breed assortiment ijsthee van verschillende merken en smaken aan, met of zonder koolzuur. Andere populaire frisdranken zijn Fanta (wij hebben ook Fanta China!), Sisi, 7up, Sprite en Cassis. Frisdrank.com biedt ook een breed assortiment energie dranken aan zoals PRIME, Monster Energy en Red Bull. Daarnaast leveren we tal van exotische smaken, zoals Bomba, Chupa Chups en Yummy Miami. En wat we nog niet aanbieden, kopen we voor je in om naadloos aan al jouw wensen te voldoen.

One stop shop

ALLES ONDER 1 DAK

Omdat we je alles kunnen leveren wat je nodig hebt op het gebied van (fris)dranken, kunnen we je veel tijd en moeite besparen. Je hoeft geen frisdranken meer in te kopen bij verschillende leveranciers. Frisdrank.com is volledig op de hoogte van alle trends rondom frisdranken en dranken. Denk aan de verschuiving van regular naar light naar zero, de toenemende vraag naar gezonde frisdranken, de vraag van nieuwe generaties en noem maar op. Zo volgen we ook alle trends op TikTok en andere social media. We adviseren je graag over waar (jonge) consumenten momenteel daadwerkelijk naar vragen. Onze kennis van dranken delen we graag met je, zodat jij je klanten nog beter kunt bedienen. Je ziet, bij Frisdrank.com vind je alles onder één dak.

COMPETITIVE PRICES

SCHERPE PRIJZEN

Door de grote inkoopkracht van Frisdrank.com kunnen wij frisdranken en andere dranken tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zo wordt je marge nog aantrekkelijker en stellen wij jou in staat om met minimale inspanning je winst te maximaliseren. Bij Frisdrank.com bestel per pallet en wij maken het mogelijk om op een pallet merken (per tray) te combineren wat niet alleen voordelig is maar ook zeer praktisch. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan nu onze prijslijst aan. Je zult verrast zijn.

EXCELLENT SERVICE

SWEETHEART SERVICE

Naast scherpe prijzen onderscheidt Frisdrank.com zich ook nog eens door de uitstekende service. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment, ook hebben we alle frisdranken (nagenoeg) altijd op voorraad. Dat betekent dat we altijd een snelle levering kunnen garanderen. Je kunt je voorraad optimaal beheren en komt nooit zonder producten te zitten. En mocht je onverhoopt toch een bepaald product uitverkopen, dan zijn onze klantenservice medewerkers volledig toegewijd om je problemen direct voor jou op te lossen. Met Frisdrank.com als frisdrankenpartner ben je ervan verzekerd dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de inkoop van frisdranken.

hoe werkt het?

1. VRAAG ONZE PRIJSLIJST AAN

Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan, zodat je zelf kunt zien hoe aantrekkelijk onze marge is.

2. MELD JE AAN ALS KLANT

Registreer je als klant, zodat je onze producten meteen kunt bestellen.

3. BESTEL JE PRODUCTEN

Bestel de producten die je wilt via onze site of per telefoon.

Jamin - Desktop Jamin - Mobiel
WE LEVEREN NIET SLECHTS FRISDRANKEN. WE LEVEREN UITMUNTENDHEID.
  • Talloze merken
  • Ruim 1.000 klanten
  • Meer dan 1.000.000 blikjes geleverd
ONS ASSORTIMENT

Frisdrank.com is gespecialiseerd in allerlei soorten dranken. Frisdrank.com levert:

Jamin   desktop Jamin   mobiel
BESLIS VANDAAG NOG EN VERZEKER JE VAN DE BESTE PRIJZEN.
Vraag prijslijst aan   groen

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01