coming-soon

Prime

coming-soon-front

prime

PRIME DRINK

Takis is een sensationele smaakexplosie uit Mexico. Door de intense kruiden, de knapperige textuur en gevarieerde smaken is Takis wereldwijd razend populair. Ook in Nederland! Door de handige draagbaarheid en een overvloed aan keuzes is er voor iedereen wel een smaak. Er zijn zelfs glutenvrije opties.

Ontdek het uitgebreide assortiment van Frisdrank.com met een combinatie van frisdranken en snacks van A-merken en opkomende merken. Met zo’n bijzonder assortiment kunt u uw klanten voortdurende verrassen en blijft u innovatief. Door onze verfrissende manier van werken kunnen wij snacks zoals Takis bovendien zeer lage prijzen aanbieden en leveren doen wij razendsnel vanuit ons magazijn in Nederland.

Mexicaanse snacks

Het verhaal van Takis snacks begon in 1999 in Mexico, waar het merk werd opgericht door de Grupo Bimbo wat een van 's werelds grootste voedselproducenten is. Grupo Bimbo besloot om een nieuwe, gedurfde snack te introduceren die de smaakpapillen zou uitdagen.

De naam "Takis" was een eerbetoon aan de Azteekse leider Cuahtémoc wiens naam in de Nahuatl-taal "degen" betekent. De Azteken stonden bekend om hun strijdlust en diezelfde vastberadenheid wilden ze ook met deze de nieuwe snack creëren.

Samen met experts werd de perfecte formule ontwikkeld om een snack te maken die zowel knapperig, pittig als vol van smaak is. Dit resulteerde in de iconische rolvorm. De snack is gemaakt van maïsdeeg en is op smaak gebracht met intense kruiden en specerijen.

Internationaal succes

Takis werden al gauw een grote hit in Mexico en al snel werd er gevraagd om nieuwe smaken. Door het internationale netwerk van Grupo Bimbo kon Takis ook snel worden uitgerold naar andere landen. Het Mexicaanse merk kreeg in veel landen een cultstatus waardoor het razendsnel bekendheid kreeg. Dit kwam ook door de gedurfde marketingcampagnes die jongeren aanspraken.
Nu is Takis een van de meest populaire snackmerken ter wereld terwijl het trouw blijft aan zijn oorsprong met zijn scherp gekruide, knapperige rollen. Het succesverhaal staat bol durf, innovatie en smaak. Zo blijft het een favoriet voor degenen die op zoek zijn naar een snackervaring die allesbehalve saai is.

Smaken Takis

Takis biedt een verscheidenheid aan smaken voor zijn populaire knapperige rolletjes. De meest bekende en populaire smaken van Takis zijn onder andere Fuego, Nitro, Salsa Brava en Xplosion. Maar ook Zombie, Blue Heat, Guacamole en Wild vinden gretig aftrek. Er is daarom altijd wel een smaak voor iedereen die van een beetje pit houdt.

Takis voordelig inkopen

Takis is een merk dat niet in uw assortiment mag ontbreken. Hun onweerstaanbare smaak, de gevarieerde opties en de handige verpakkingen maken Takis een favoriete keuze voor uw klanten.

Frisdrank.com begrijpt uw wensen als geen ander. Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat om u en uw klanten telkens te verrassen met een combinatie van A-merken en opkomende merken. U kunt Takis eenvoudig bestellen via onze toegewijde klantenservice en uw bestellingen worden razendsnel geleverd. Door onze speciale manier van werken zijn wij bovendien in staat om de prijzen zo laag mogelijk te houden om u een buitengewoon goede marge te garanderen. Met Frisdrank.com als uw partner, kunt u uw omzet een flinke boost geven.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01