tiger energy

TIGER ENERGY DRINK

De energiedrankenmarkt is de laatste jaren geëxplodeerd en nieuwe merken schieten als paddenstoelen uit de grond. Het is haast onmogelijk, en wellicht ook ongewenst, om alle merken in het assortiment op te nemen maar wij zijn wel altijd op zoek naar de pareltjes en Tiger Energy Drink is zo’n pareltje.

In Polen is Tiger Energy Drink één van de meest populaire energiedranken en dat komt wellicht ook door de verwijzing naar de Poolse boxer Dariusz 'Tiger' Michalczewski. Daarnaast geeft deze Poolse energy drink een echte energy boost zodat men er weer flink tegenaan kan gaan. Ook in Nederland groeit het merk razendsnel dus een aanrader om deze energy drink in uw assortiment op te nemen.

Frisdrank.com is een van de grootste frisdranken distributeurs met een verfrissend assortiment frisdranken en energiedranken, variërend van A-merken tot opkomende merken. Tiger Energy Drinks past hier uitstekend bij door de grote groei die het kent. Wij kunnen deze Poolse energiedrank razendsnel aanbieden voor zeer lage prijzen door onze slimme manier van inkopen en innovatieve logistieke systeem.

Een snelle power boost 

Tiger Energy Drink is gericht op sporters en andere mensen die het uiterste vragen van hun fysieke of mentale prestaties. Door het toevoegen van cafeïne krijgt de drinker als het ware een flinke oppepper. Daarnaast bevat deze energiedrank ook veel vitamine B en taurine wat het lichaam ook wakker schudt.

Deze energiedrank wordt in handige blikjes van 20 cl aangeboden zodat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen. Bovendien staat zo’n blikje gelijk aan 1 dosis wat precies genoeg is om er weer hard tegenaan te gaan.

Een ode aan Dariusz 'Tiger' Michalczewski 

Tiger is een verwijzing naar de bijnaam van de Poolse bokser Dariusz 'Tiger' Michalczewski. Dat paste ook prima in de strategie om op de (Poolse) sportersmarkt te richten. In 2010 is het energiedrankenmerk overigens overgenomen door het Poolse voedselconcern Maspex waardoor het merk ook internationaal meer aan het groeien is.

Populair onder Polen in Nederland 

Veel Polen die in Nederland wonen zijn gek op Tiger Energy Drink. Daarom kan dit Poolse energiedrankje een waardevolle aanvulling zijn op uw assortiment om uw bestaande klanten te bedienen of nieuwe klanten te werven. Ook onder niet-Polen valt dit drankje overigens zeer goed in de smaak.

Tiger Energy Drink voordelig inkopen 

Frisdrank.com is dé voornaamste distributeur van frisdranken en energiedranken zoals Tiger Energy Drink. Doordat wij telkens zoeken naar nieuwe mogelijkheden komen wij op zo’n divers en bijzonder assortiment. Door de combinatie van A-merken met niche producten kunt u uw klant altijd weer met iets nieuws verrassen.

Door onze verfrissende manier van werken zijn wij bovendien ook als geen ander in staat om onze inkoopkracht in te zetten om zeer lage prijzen te bedingen.

Omdat wij daarnaast onze eigen kosten zeer laag houden en wij beschikken over ons eigen logistieke systeem kunnen wij u zeer interessante marges aanbieden. Zo bent u ook in staat om regelmatig goedkope Tiger energy drinks aanbiedingen te doen om nieuwe klanten naar uw locatie te werven.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01