coming-soon

Prime

coming-soon-front

prime

TOBLERONE

De wereldberoemde Zwitserse chocolade van Toblerone staat vooral bekend om zijn unieke driehoekige vorm en de verrukkelijke mix van melkchocolade, nougat, amandelen en honing. Deze chocolade staat garant voor kwaliteit en innovatie. Daarom is de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Toblerone een uitstekende kans om uw assortiment een flinke boost te geven.

Bij Frisdrank.com bieden we een verrassende combinatie van A-merken en opkomende merken frisdranken en snacks zoals de chocolade van Toblerone. Door onze innovatieve en efficiënte werkwijze zijn wij als geen ander in staat om de prijzen laag te houden. Door onze innovatieve manier hoe wij onze logistieke organisatie hebben opgezet, kunnen wij razendsnel uit voorraad leveren. Daarnaast is ook onze klantenservice bijzonder proactief. Frisdrank.com is daarom uw partner op het gebied van dranken en snacks.

Iconische Zwitserse chocolade

Toblerone werd in 1908 in Bern, Zwitserland bedacht. De naam "Toblerone" was een inventieve samenstelling van de woorden Tobler en torrone. Hierbij is Tobler de achternaam van één van de oprichters en betekent torrone nougat in het Italiaans. De unieke samenstelling van deze chocoladereep was zo een feit.

Theodor Tobler’s familie was al betrokken bij de chocolade industrie. Hijzelf was innovatief en experimenteerde met verschillende recepten. Zijn doorbraak kwam toen hij de unieke mix van Toblerone, met melkchocolade, nougat, amandelen en honing, bedacht.

Dit recept was vernieuwend qua smaak, maar ook de vorm was baanbrekend. Samen met medeoprichter Baumann ontwikkelde Tobler de kenmerkende driehoekige vorm van de chocoladereep. Deze is geïnspireerd door de markante vorm van de bergtop van de Matterhorn die ligt in de Zwitserse Alpen.

Symbool hoogwaardige kwaliteit

Toblerone had vanaf het begin de missie om een unieke, hoogwaardige chocolade-ervaring te bieden. Door de innovatieve benadering in combinatie met de unieke vorm en verpakking kon Toblerone zich duidelijk onderscheiden van andere chocolademerken.

Toblerone werd al snel een groot merk in Zwitserland. Daarna volgde de export naar andere landen waar het ook populair werd. Toblerone is vandaag de dag niet alleen een symbool van Zwitserse kwaliteit maar ook van het vermogen tot innovatie in de chocolade-industrie.

Toblerone varianten

Toblerone is verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen. Zo is er bijvoorbeeld een chocolade doos met 20 repen van elk 100 gram. Deze verpakking is ideaal voor het aanbieden van een volwaardige candybar Toblerone. Daarnaast is er ook een chocolade doos met 24 repen van elk 35 gram.

Deze kleinere repen zijn uitstekend geschikt als tussendoortje of als een traktatie. Ook zijn ze ideaal voor wederverkoop in bijvoorbeeld cafés, kantines of in de detailhandel. Deze 35-grams repen bieden dezelfde rijke smaak en kwaliteit, maar dan in een handiger formaat. Beide opties zijn verpakt in de kenmerkende verpakking, waardoor ze direct herkenbaar zijn voor consumenten.

Toblerone voordelig inkopen

Zorg ervoor dat Toblerone niet ontbreekt in uw assortiment! Sluit u aan bij de groeiende groep klanten van Frisdrank.com en boost uw assortiment naar een hoger niveau. Onze unieke mix van producten met lage prijzen en snelle leveringen maakt ons uw ideale partner. Kies daarom voor Frisdrank.com en geniet van de vele voordelen die wij u bieden om uw omzet te verhogen op het gebied van frisdranken en snacks.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01