Twix Drink

Twix Drink

TWIX DRINK

Voor de meeste ware liefhebbers van snoeprepen is Twix een van de favorieten. Niet in de laatste plaats door de twee unieke repen die samen met elkaar worden verpakt. Ideaal dus om te delen met anderen. Voor deze liefhebbers is er uitstekend nieuws: nu is er ook Twix Drink, een heerlijke chocolate drink met de unieke smaak van de originele chocoladereep.

Frisdrank.com is de drankendistributeur met een van de grootste assortimenten op het gebied van frisdranken en andere dranken. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de meest verkochte merken, ook vindt u hier niche producten en opkomende merken. Zo bijvoorbeeld ook Twix Drink dat bezig is met een grote opmars in Nederland. Wij delen de laatste trends graag met u zodat u altijd op de hoogte bent van de grootste kansen in de markt.

Bovendien kunnen wij Twix Drink zeer goedkoop aan u leveren door onze verfrissende manier van werken. Niet alleen zijn wij in staat om deze choco drink op de goedkoopste plekken te verkrijgen door onze schaalvoordelen. Ook is onze logistiek zeer efficiënt waar u de vruchten van plukt. Niet voor niets weten steeds meer afnemers ons te vinden.

Drinkbare Twix-repen 

Een pakje Twix bestaat uit twee langwerpige koekjes met een dikke laag karamel welke worden bedekt met melkchocolade. Deze candy bar is van origine een Britse chocoladereep en was voorheen bekend als Raider. Op de Amerikaanse markt werd het geïntroduceerd onder de naam Twix, een samenvoeging van ‘twin’ en ‘biscuits’ ofwel ‘tweelingkoekjes’. In de jaren negentig is besloten om deze naam over de hele wereld aan te nemen.

De Twix drink smaak evenaart de smaak van de originele repen op sublieme wijze. Deze chocolate drink is gemaakt van magere melk, water en cacaopoeder. Met de toevoeging van onder andere karamel komt de smaak van het drankje exact overeen met de originele Twix-smaak.

Twix drinks praktisch verpakt 

De originele repen staan al bekend om de eigenwijze verpakking van de twee langwerpige chocoladerepen, maar ook de Twix drink is zeer praktisch verpakt.

Het wordt aangeboden in een flesverpakking van 350 ml en wordt afgesloten met een praktische sportdop. Op deze manier neemt men de Twix drink altijd en overal mee naar toe zonder te morsen. Er wordt aangeraden om deze chocolate drink in de koelkast te bewaren. Koud is deze chocolate drink namelijk op zijn lekkerst.

Mars Company candy bar drinks 

Niet alleen is de Twix een klassieker als het gaat om gevulde chocoladerepen, Mars Company – het moederbedrijf – heeft vele andere candy bars die ook als chocolate drink worden aangeboden. Onder andere Mars Drink, Snickers Drink, Bounty Drink, Milky Way Drink, Maltesers Drink, M&M’s Pinda Drink en M&M’s Choco Drink zijn ook verkrijgbaar als heerlijk choco drankje.

Twix drink voordelig inkopen

Frisdrank.com is een toonaangevende distributeur van dranken zoals Twix drink. Met een combinatie van grote en opkomende merken bent u verzekerd van een interessant assortiment waarmee u uw klanten telkens weer verrast.

Door onze efficiënte manier van werken bent u er van verzekerd dat u dranken snel, eenvoudig en vooral voordelig bij ons kunt inkopen. Daarom kunt u vertrouwen op ons als uw distributeur van dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01