coming-soon
Uludag

ULUDAG SMAAKVOLLE DRANKEN UIT TURKIJE

Uludag is voornamelijk bekend door de legendarische Uludag Gazoz frisdranken. Maar ook is het de oudste producent van bronwater in Turkije.

De internationale populariteit van deze Turkse drankenfabrikant blijkt wel uit het feit dat de (fris)dranken naar maar liefst 30 landen worden geëxporteerd. Ook in Nederland wordt er veelvuldig om gevraagd door consumenten en kunt u het op steeds meer plaatsen verkrijgen.

Daarom biedt Frisdrank.com deze Turkse (fris)drank ook aan. Wij kopen deze dranken slim in zodat wij voordelige prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast leveren wij snel uit voorraad zodat u nooit zonder komt te zitten.

HELDER bronwater

Uludag is één van de belangrijkste producenten van bronwater in Turkije. Het is zelfs de oudste producent van bronwater dat al meer dan 100 jaar wordt gewonnen in het gelijknamige gebergte, net ten zuiden van Bursa.

Het water heeft een kenmerkende smaak en is bijzonder verfrissend. Het bronwater komt op 1.800 meter hoogte naar de oppervlakte. Het wordt vanuit het nationaal park via een gecertificeerde pijpleiding 40 kilometer getransporteerd naar de fabriek waar het gebotteld wordt.

Dit natuurlijke bronwater is één van de zachtste natuurlijke bronwaters die er te verkrijgen is. Ook is er vanzelfsprekend een variant met bruisend water. De speciaal ontworpen flessen zijn iconisch en horen echt bij het merk.

UludaG Gazoz

Uludag Gazoz is een verfrissende Turkse limonade met koolzuur en vruchtensmaak. De Turkse frisdrank Uludag Gazoz wordt al sinds 1932 aangeboden als smaakvolle frisdrank. De formule van de frisdrank Uludag Gazoz wordt al 4 generaties lang als groots familiegeheim bewaard.

De frisdrank wordt met diverse fruitsmaakstoffen geproduceerd. De basis van deze frisdrank is uiteraard het Uludag-bronwater.

Dit wordt aangevuld met kristalsuiker dat afkomstig is van gegranuleerde suikerbieten. Kenmerkend van Uludag Gazoz is de beroemde fles die doet denken aan vervlogen tijden.

UludaG Gazoz smaken

Het merk heeft zijn populariteit te danken aan de klassieke Uludag Gazoz met citroensmaak (Legendary Uludag Gazoz). Al snel werd ook een versie met sinaasappelsmaak op de markt gebracht (Orange).

Daarnaast zijn er bijzondere varianten zoals Ginger, Tonic, Strawberry en Sarı (met 4% sinaasappelsap). Ook is er een suikervrije variant voor diegenen die geen suiker mogen of willen consumeren. Deze suikervrije variant is er voor zowel de citroen- als de sinaasappel variant.

Naar water en frisdranken biedt Uludag overigens ook limonades en energiedranken aan. Zo ziet u maar dat Uludağ een zeer verrassend breed assortiment heeft.

Voordelig INkopen

Frisdrank.com biedt als één van de weinigen de producten van Uludag aan zoals de Gazoz frisdranken. Dit doen wij door slim in te kopen door middel van ons internationale netwerk. Ons innovatieve inkoopsysteem stelt ons bovendien in staat om deze Turkse (fris)dranken zeer voordelig in te kopen.

U profiteert hiervan aangezien wij dit voordeel aan u doorgeven. U bent op deze manier in staat om iets bijzonders te verkopen en dat tegen zeer voordelige tarieven. Frisdrank.com is continu op zoek naar nieuwe merken die aansluiten bij de verschillende doelgroepen.

Juist door naast hardlopers ook diverse niches op te zoeken bieden wij een zeer bijzonder assortiment aan. Wij denken graag met u mee om kansen te grijpen die zich voortdoen bij de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van (fris)dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01