Categorie Vruchtendranken
Warme dranken
naam van het product
naam van het product
naam van het product

WARME DRANKEN LEKKER HET HELE JAAR DOOR

Naast koude (fris)dranken is Frisdrank.com ook specialist in warme dranken. We zien logischerwijs dat de consumptie van frisdranken en alcoholische dranken in de zomermaanden een piek kent.

Warme dranken worden het hele jaar gedronken. Tijdens koude dagen consumeert men wel meer heerlijke warme dranken zoals koffie, thee en warme chocolademelk. Het is daarom van groot belang om deze drankentrend te onderkennen.

Frisdrank.com begrijpt dit als geen ander. Wij hebben een breed aanbod warme drankjes dat aansluit op de vraag van de consument. Deze kunnen wij heel erg goedkoop inkopen door onze inkoopkracht.

Daarnaast leveren wij vanuit voorraad waardoor wij snel kunnen leveren.

Warme thee kopen

Thee is allang niet meer het groene zakje Engelse thee alleen. Grofweg is thee in drie categorieën warme dranken onder te verdelen: kruidenthee, groene thee en zwarte thee. Voor wat betreft kruidenthee zijn er vele soorten zoals gemberthee, brandnetelthee, muntthee, rooibosthee en infusiethee.

Daarnaast zijn er verschillende smaken (fruit)thee te verkrijgen zoals bosvruchten, aardbei, citroen en kers. Hier zijn ook heerlijke blends van gemaakt, de fruit variatie. Ook op het gebied van thee zijn er duidelijke trends en ontwikkelingen waar te nemen. Zoals de opkomst van de matcha thee.

Het is belangrijk om deze ontwikkelingen nauwgezet in de gaten te houden. Om zo af en toe in te kunnen springen op kansen.

Soorten koffie

Koffie wordt het hele jaar door gedronken. En ook hier zijn in de loop der tijd zoveel verschillende variaties bijgekomen. Denk ook aan varianten zoals irish coffee. Naast de bekende filterkoffie hebben steeds meer mensen een koffiezet apparaat.

Dat kan een eenvoudige Senseo of Nespresso zijn of een professionele espresso machine. Koffie wordt in drie vormen verkocht: koffiepads/-cups, grove koffiebonen of gemalen. Er wordt steeds meer gekeken naar de herkomst van koffie en de soort boon.

Populaire koffie komt vaak uit Aziatische landen zoals Sri Lanka. DIt terwijl exclusievere koffie uit landen zoals Brazilië en Colombia komt. De koffiebonen kunnen in drie soorten worden opgedeeld: Arabica, Robusta en de minder voorkomende Liberica.

Manier van koffiezetten

Naast de soort boon is het van groot belang hoe koffie wordt gezet. Met filterkoffie heeft u niet veel verschillende mogelijkheden maar met een machine des te meer. Er zijn tientallen manieren om goede koffie te zetten.

Vaak zijn de verschillen marginaal maar elke koffiesoort heeft wel een eigen twist. Met een espresso apparaat kunt u namelijk ristretto, espresso, doppio, americano en lungo zetten. De verschillen hebben te maken met de hoeveelheid espresso en de sterkte van de koffie. Al dan niet vermengd met water.

Daarnaast zijn er verschillende varianten met melk zoals de macchiato, capuccino of cortado. Zo heeft iedereen wel zijn of haar favoriet.

Voordelige warme dranken

Frisdrank.com kan warme dranken zoals koffie en thee voor voordelige prijzen inkopen. Wij leveren in heel Europa waardoor onze afzetmarkt aanzienlijk is.

Door ons grote inkoopvolume kunnen wij in bulk inkopen waardoor wij zeer voordelige prijzen kunnen bedingen. Daar heeft u voordeel van. Wij houden voldoende voorraad aan waardoor wij direct en snel kunnen leveren. Vaak heeft u uw bestelling al binnen 24 uur binnen.

Hier kunt u uw inkoopsysteem handig op aanpassen. Onze klantenservice doet er alles aan om uw uitdagingen zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wij denken graag met u mee op het gebied van warme dranken. Zodat u nog meer groeit in dit segment.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01