DE online groothandel
met Een frisse blik

Hét platform over frisdrank

Frisdrank.com

wie we zijn

Frisdrank.com is het onafhankelijke online (fris-)dranken platform waarop leveranciers relevante productinformatie kunnen presenteren en ondernemers aan het woord komen om ervaringen met betrekking tot de laatste trends en ontwikkelingen te delen. Daarnaast is er de mogelijkheid is om tegen zeer scherpe condities (fris-)drank te bestellen.

Alles wat te maken heeft met Frisdrank, komt bij ons aan bod

Maurice Konings. Founder

De visie

van frisdrank.com

Samenwerken is het fundament voor ieder succes. Dat voelen we door de hele organisatie. Daarom verbinden we partners, experts en andere merken met elkaar, voor de beste service naar de klant toe. We dagen de oude standaarden uit de markt uit, en sturen aan op vernieuwing. Daar worden wij gelukkig van.

Op ons platform delen we kennis, ervaring en producten van al onze partners. En door transparant samen te werken, koppelen we belangrijke partners aan elkaar. We verbinden elkaar met positieve energie, willen dynamisch ondernemen en blijven ontdekken. Wij zijn Frisdrank.com en wij blijven altijd bouwen aan onze unieke organisatie.

Frisdrank(.com) staat voor mij voor Plezier, gezelligheid en  samen genieten.

Pepijn Berendsen. Founder

De missie

van frisdrank.com

Wanneer onze klanten geholpen zijn in hun vraag, dan doen we het goed. Wanneer we de uitdagingen samen aangaan en de beste service mogelijk verlenen, dan zijn we tevreden. We zijn meer dan een leverancier. We zijn een platform waarop iedereen samenkomt. Om kennis en ervaring te delen. Een online plek waar partners en partijen alles kunnen uitvinden op het gebied van frisdrank.

Ondernemen begint met ontdekken, vernieuwen begint met kansen en kansen grijp je zelf. Wij hebben die drive om kansen te zien en te pakken. Alleen zo blijven we ons ontwikkelen. En door onze ervaring in de markt en een frisse dosis enthousiasme speuren we alle paden af. Alles om te zorgen dat onze klanten, en de klanten van onze klanten, een glimlach op hun gezicht krijgen bij het benoemen van het woord 'frisdrank'.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01