Bar le Duc

bar-le-duc

Bar-le-Duc Mineraalwater

Bar-le-Duc mineraalwater

Bar-le-Duc Bruisend Mineraalwater

Bar-le-Duc bruisend

Bar-le-Duc Bruisend Mineraalwater Citroen

Bar-le-Duc citroen

Bar-le-Duc Bruisend Mineraalwater Framboos

Bar-le-Duc framboos

BAR-LE-DUC HEERLIJK NEDERLANDS BRONWATER

Bar-le-duc water is puur Nederlands mineraalwater. Het wordt gewonnen uit een zuivere waterbron op de Utrechtse Heuvelrug op maar liefst 140 meter diepte. Het water is 100% natuurlijk en dat proeft u aan de zachte smaak.

Het natuurlijke mineraalwater heeft een unieke mineralenbalans die natriumarm is. Het water kan daarom door iedereen worden gedronken, van jong tot oud. Frisdrank.com kiest als Nederlands bedrijf ook bewust voor het aanbieden van Bar-le-Duc.

Bovendien kunnen wij dit mineraalwater voordelig aanbieden door onze grote inkoopkracht. Wij leveren direct uit voorraad waardoor wij snel aan u kunnen leveren. Zo kunt u uw inkoop naadloos op ons logistieke systeem laten aansluiten.

Bar-le-Duc uit Nederland

De benaming Bar-le-Duc water doet wellicht vermoeden dat het gaat om natuurlijk mineraalwater uit de Franse Ardennen, maar niets is minder waar. De naam is een samenvoeging van Baarle (Bar-le) en Hertog (Duc).

De eerste bron van dit mineraalwatermerk lag immers in Brabant, op steenworp afstand van Baarle-Hertog (in Baarle-Nassau om precies te zijn). Limonadefabriek Limfa introduceerde deze naam in de jaren ’80 na een minder succesvolle introductie onder eigen naam.

Door het grote succes werd het merk een aantal jaren later verkocht aan RAAK. Daardoor verhuisde het bedrijf naar Utrecht waar een andere natuurlijke waterbron werd gevonden.

Varianten Bar-le-Duc water

Bar-le-Duc is allang niet meer alleen de leverancier van alleen zuiver mineraalwater. Al snel is bijna vanzelfsprekend de variant Bubbeltjeswater geïntroduceerd. Dat is ook 100% natuurlijk en zuiver mineraalwater met verfrissende bubbels.

Daarnaast biedt Bar-le-Duc ook natuurlijk mineraalwater met een vleugje fruitsmaak. Heerlijk verfrissend en zonder suiker en calorieën. Er is keuze uit de smaken citroen, thee & perzik en rooibos thee & sinaasappel.

Ook biedt het merk fruitig bubbeltjeswater aan. Tevens verfrissend, natuurlijk en zonder suiker, maar wel met bubbels. Er zijn vier spannende smaken: citroen, framboos, limoen munt en zwarte bes.

Gerecyclede flessen Bar-le-Duc

In Nederland wordt elk jaar circa 500 miljoen liter mineraalwater gedronken. Het gaat hierbij logischerwijs ook om een aanzienlijk aantal verpakkingen. Bijna al het mineraalwater wordt immers verkocht in flesjes van 500 ml en flessen van 1,5 liter.

Bar-le-Duc is één van de duurzame voorlopers om flessen te maken die het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom gebruikt Bar-le-Duc water alleen 100% gerecyclede flessen. Bar-le-Duc heeft als eerste en enige mineraalwatermerk in Nederland het bottle-to-bottle proces ontworpen. De wettelijke norm is dat plastic flessen voor 28% uit gerecycled materiaal moet bestaan.

Bar-le-Duc realiseert het maximale 100% en is daar erg trots op. Maar het bedrijf denkt ook verder, zoals milieuvriendelijke doppen, recyclebare etiketten en het gebruik van duurzame energie.

Voordelig Bar-le-Duc water

Het is prettig om te kunnen vertrouwen op een partner zoals Frisdrank.com. Wij zijn immers in staat om Bar-le-Duc en andere waters en frisdranken zo voordelig mogelijk in te kopen. U kunt vertrouwen op onze inkoopkracht en slimme manier van inkopen.

Bovendien leveren wij altijd uit voorraad. Op deze manier bent u er van verzekerd dat u uw bestelling razendsnel binnen heeft. Daarnaast denken wij graag met u mee. Als voorname partner op het gebied van dranken sparren wij met de belangrijkste internationale spelers.

Zo zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Deze kennis delen wij graag met u. Niet voor niets zijn wij de nummer 1 drankenleverancier van talloze groothandels en distributeurs.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01