Chupa Chups

Chupa Chups Sparkling Drink

Chupa Chups Sparkling Drink is een opkomende trend die binnenkort niet meer weg te denken is uit de schappen. Deze bijzondere doorvertaling van de alom bekende lolly’s is een groot succes die u niet kunt laten lopen.

De Chupa Chups Sparkling Drink is verkrijgbaar in vier smaken: strawberry, grape, orange en melon. Niet alleen de smaak is verfrissend, maar ook zijn de blikjes een echte eyecatcher. Zelfs een collectors item voor de echte liefhebbers.

Frisdrank.com levert de Chupa Chups Sparkling Drink al in de Benelux en houdt altijd voldoende voorraad aan. De frisdranken kunnen snel geleverd worden en met de prijzen zit het ook zeer goed. Laat daarom deze kans niet aan u voorbij gaan.

Chupa Chups lolly’s

De alom Chupa Chups lolly’s zijn een begrip over de hele wereld. Chupa Chups was de allereerste lolly ter wereld, uitgevonden in de jaren vijftig. Deze van origine Spaanse snoepvariant is ondertussen eigendom van het Nederlands-Italiaanse Perfetti Van Melle.

Chupa Chups zijn in meer dan 100 smaken verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er de klassieke smaken, maar denk ook aan bijzondere smaken zoals Matcha Latte, Tea & Lemon en Ramune. Niet voor niets worden Chupa Chups lolly’s in meer dan 150 landen over de hele wereld verkocht.

Nu ook Chupa Chups Sparkling Drink

Vanaf nu kunt u ook Chupa Chups drinken. De bijzondere lolly-smaak is omgetoverd in een bubbelende frisdrank. Niet alleen de smaak spreekt tot de verbeelding. Ook zijn de Chupa Chups Sparkling Drink blikjes een echte eyecatcher.

Deze hebben een bijzondere fraaie vormgeving. Niet voor niets groeit Chupa Chups Sparkling Drink zeer snel in populariteit. Daarom is het een uitstekende kans om echt iets bijzonders aan uw klanten aan te bieden.

Frisdrank groothandel met lage prijzen

De Chupa Chups Sparkling Drink is in verschillende smaken verkrijgbaar. Momenteel zijn er de smaken Chupa Chups Strawberry, Chupa Chups Grape, Chupa Chups Orange en Chupa Chups Melon. Allemaal verfrissende smaken en geschikt voor jong en oud.

Zeker met een vleugje nostalgie voor de degenen die de Chupa Chups al vanaf het begin kennen. Maar het zal niet de verbazing wekken dat de Chupa Chups Sparkling Drink smaken vooral gretig aftrek vindt onder jongeren.

Levering Chupa Chups Sparkling Drink

Frisdrank.com is een van de weinige leveranciers van Chupa Chups Sparkling Drink in de Benelux. Wij hebben immers een breed assortiment populaire frisdranken. Maar wij kijken ook graag naar opkomende trends en nieuwe smaken.

Niet alleen van de bekende merken, maar juist ook nieuwe merken zoals de Chupa Chups Sparkling Drink. Wij hebben alle vier de smaken op voorraad en kunnen zeer snel leveren. Klantenservice staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom doen wij er alles aan om aan uw vraag te kunnen voldoen.

En niet onbelangrijk, met onze prijzen zit het ook wel goed. Frisdrank.com biedt zeer voordelige prijzen aan. Op deze manier hoeft u niet telkens leveranciers te vergelijken.

U kunt bij ons alle frisdranken inkopen zonder meerdere partijen te hoeven aansturen. Frisdrank.com is uw nummer 1 leverancier van frisdrank die u graag ondersteunt en adviseert over nieuwe trends en ontwikkelingen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01