AA Drink

AA drink

AA Drink High Energy Sportdrank

AA Drink High Energy 25cl

AA Drink High Energy 33cl

AA Drink High Energy Sportdrank

AA Drink High Energy 50cl

AA Drink Hydration Zero

AA Drink Hydration Zero 33cl

AA Drink Hydration Zero

AA Drink Hydration Zero 50cl

AA Drink Iso Lemon

AA Drink Iso Lemon 33cl

AA Drink Iso Lemon

AA Drink Iso Lemon 50cl

AA Drink Isotone

AA Drink Isotone 33cl

AA Drink Isotone

AA Drink Isotone 50cl

AA Drink Pro Energy

AA Drink pro energy 33cl

AA Drink Pro Energy

AA Drink pro energy 50cl

AA Drink Smart Recovery

AA Drink smart recovery 50cl

AA Drink Full Recovery

AA Drink Full Recovery 50cl

AA DRINK SPORT- EN ENERGIEDRANKJES

AA Drink is één van de meest verkochte sportdranken. Het assortiment van AA Drink is breed om een grote doelgroep aan te spreken. Frisdrank.com is één van de voornaamste leveranciers van AA en kan alle dranken snel en voordelig leveren.

Als grote Europese leverancier weten wij exact waar wij AA het goedkoopst kunnen inkopen. Daar heeft u uiteindelijk profijt van. Wij leveren direct uit voorraad en als u echt bijzondere wensen heeft dan krijgen wij dit snel voor elkaar.

U plukt de voordelen van ons internationale netwerk en grote inkoopkracht om daadwerkelijk zaken voor elkaar te krijgen. Bent u daarom op zoek naar een leverancier van AA? Zoek niet verder.

AA sportdrank of energiedrank?

De vraag of een drank een energiedrank of een sportdrank is hangt af van de suikers (ofwel koolhydraten) die het bevat. Deze stoffen vind je terug in AA Drink.

Wanneer een drank minder dan 80 gram koolhydraten per liter bevat dan is het een sportdrank. Deze dorstlesser zorgt er immers voor dat je lichaam voldoende gehydrateerd wordt. Je lichaam neemt deze sportdrank immers zeer snel op.

Een energiedrank daarentegen bevat 80 tot 200 gram koolhydraten per liter. Zo’n drank onttrekt zelfs vocht aan het lichaam en is dus minder geschikt voor tijdens het sporten. Let daarom niet alleen op de lekkere smaak.

Zoek de perfecte combinatie van een lekkere sportdrank met goede smaak en een goede aanvulling van essentiele ingredienten. Om na een wedstrijd of training te herstellen maakt een sportdrank spierschade na een wedstrijd bijvoorbeeeld weer goed.

Isotoon of hypertoon

AA biedt zowel sportdranken als energiedranken. Isotone dranken zoals AA Isotone zijn met name geschikt voor sporters. Isotone dranken worden zelfs sneller in het lichaam opgenomen dan water. Naast vocht verlies je als sporter ook mineralen die door deze drank worden aangevuld.

Daarnaast maakt AA ook hypertone dranken zoals AA Drink High Energy. Deze zijn vooral energieopwekkend en geven een goede energy boost voor zowel sporters als niet-sporters. Zo’n drank is met name geschikt voor na het sporten om weer energie te krijgen.

Niet voor niets is AA zowel populair onder sporters als jongeren die een energie boost nodig hebben. Frisdrank.com heeft een breed assortiment AA op voorraad. AA komt in petflesjes zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden.

AA voordelig inkopen

Door de grote inkoopkracht van Frisdrank.com zijn wij in staat om AA voor voordelige prijzen aan te bieden. Wij betrekken dranken zoals AA waar deze het goedkoopst zijn. Daar komt ons grote internationale netwerk goed van pas.

Op deze manier bent u in staat om AA (en andere sportdranken) goedkoop in te kopen. U houdt zo een goede marge over en heeft de ruimte om aantrekkelijke aanbiedingen te doen. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.

Frisdrank.com stelt u zo in staat om te groeien met uw omzet.

Breed assortiment

Het assortiment van AA Drink is breed. De meeste smaakvarianten zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende grootten petflesjes. De AA sportdranken zijn verkrijgbaar in flesjes van 33cl en 50cl. De AA Drink High Energy 25cl wordt aangeboden in een blikje.

Qua smaak zijn er onder andere High Energy, Hydration ZeroISO Lemon en Isotone. De high performance sportdranken zijn Pro Energy, Smart Recovery en Full Recovery. Naast AA Drink biedt AA ook AA Sportwater.

Meedenkende partij

Frisdrank.com denkt graag met u mee over de verkoop van dranken. Wij houden ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Als er nieuwe producten op de markt komen dan zijn wij daar als eerste bij.

Graag houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen. Zo kunt u ook iets nieuws aan uw klanten aanbieden. Vanzelfsprekend kunnen wij snel leveren zodat u uw voorraden optimaal op peil kunt houden.

Mocht u tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen dan helpen wij u graag. Bij onze klantenservice staat u centraal. Wij zetten alles op alles om uw uitdagingen op te lossen. Daar staan wij ook alom bekend om.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01