Vruchtendranken

Taksi Tropisch Fruit

TAKSI

Mogu Mogu Aardbei

Mogu Mogu Aardbei

Mogu Mogu Ananas

Mogu Mogu Ananas

Mogu Mogu Druif

Mogu Mogu Druif

Mogu Mogu Coconut

Mogu Mogu kokosnoot

Mogu Mogu Lychee

Mogu Mogu lychee

Mogu Mogu Mango

Mogu Mogu Mango

Mogu Mogu Meloen

Mogu Mogu Meloen

Mogu Mogu Zwarte Bessen

Mogu Mogu Zwarte Bessen

Mogu Mogu Framboos

Mogu Mogu Framboos

Maaza Juice Drink Tropical Fruit

Maaza Juice Drink Tropical Fruit

Maaza Juice Drink Mango

Maaza Juice Drink Mango

Raak Gazeuse Cool Blue

Raak Gazeuse Cool Blue

Raak Gazeuse Frambozen

Raak Gazeuse Frambozen

VRUCHTENDRANKEN PUUR NATUUR WEL ZO LEKKER

Onder frisdranken vallen ook vruchtendranken. Denk hierbij aan de uiterst populaire dranken zoals Capri Sun, Oasis, Taksi, Mogo Mogu, Maaza en Raak Gazeuze. Het verschil tussen vruchtendranken en vruchtensappen is dat aan vruchtendranken vaak suiker is toegevoegd.

Dikwijls worden deze producten als vervanger voor limonade gebruikt. Uiteraard is Frisdrank.com ook gespecialiseerd in vruchten dranken. Deze kopen wij groot in zodat wij u de meest voordelige prijzen kunnen aanbieden.

Daarnaast bieden wij ook alles direct uit voorraad zodat u snel uw bestelling binnen heeft. Niet voor niets kopen steeds meer groothandels en distributeurs hun dranken in bij Frisdrank.com.

Alle soorten vruchtendranken

Frisdrank.com heeft alle populaire soorten vruchtendranken in het assortiment, zoals Capri SunMaaza, Mogo Mogu, Oasis, Raak Gazeuze en Taksi. Wij springen uiteraard snel in op nieuwe trends en ontwikkelingen. Zeker op het gebied van vruchtendranken gaan de ontwikkelingen erg snel.

Er komen steeds nieuwe merken bij en vooral worden er continu nieuwe smaken en varianten ontwikkeld. De markt verandert aangezien de vraag van de consument een aangepast patroon laat zien.

Frisdrank.com weet als geen ander welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van vruchten dranken. Wij adviseren u graag wat deze trends voor u kunnen betekenen.

Gezonde vruchtendranken

De verschuiving van frisdranken naar gezonde dranken is zeker ook merkbaar rondom vruchtendranken. Ook al bevatten de meeste vruchtendranken suikers is de perceptie dat vruchtendranken een stuk gezonder zijn en ze bevatten vitamine C. Het is daarom ook handig om op deze trend in te spelen.

Daarnaast worden er ook steeds meer vruchtendranken gemaakt die minder suiker bevatten en vrij zijn van kleur- en smaakstoffen. Deze gezonde vruchtendranken spreken een veel bredere doelgroep aan. Net zo lekker als vers geperste vruchtensap.

Vooral de jongere doelgroep die graag gezonder leeft, maar vooral ook ouders die liever willen dat hun kinderen gezonder drinken in plaats van suikerhoudende frisdranken. Als Frisdrank.com zijn we als geen ander bewust van deze ontwikkelingen en spelen hier ook op in.

Voordelig geprijsde vruchtendranken

Door de grote inkoopkracht van Frisdrank.com kunt u vruchten dranken via ons voor de meest voordelige prijs inkopen. Dat scheelt u een hoop tijd om prijzen te vergelijken, zeker ook omdat alle vruchtendranken op één plek kunnen worden ingekocht.

Zo hoeft u niet allerlei verschillende partijen aan te sturen. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite. En het belangrijkste is nog wel dat uw marge gewaarborgd is. Op deze manier heeft u ook voldoende ruimte om aantrekkelijke aanbiedingen te doen om meer klanten naar uw locatie te trekken.

Meedenken met trends

Frisdrank.com kijkt met een verfrissende blik naar de markt van frisdranken. Wij stoppen niet bij grenzen, denken buiten de gebaande paden en stellen uw wensen altijd centraal. Wanneer u bepaalde vruchten dranken wilt inkopen dan zorgen wij ervoor dat u dit eenvoudig kunt doen.

Wanneer wij bepaalde producten niet in ons standaard assortiment hebben dan zorgen wij ervoor dat wij dit krijgen. Dat is het voordeel van ons grote internationale netwerk. Daar plukt u de vruchten van.

Ook laten wij het nooit na om u te wijzen op trends en kansen waarop u kunt inspringen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u uw klanten ook altijd iets bijzonders kunt bieden op het gebied van vruchtendranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01