Bubbelfrisss

Bubbelfris

Bubbelfris zero framboos zwarte bes

Bubbelfrisss ZERO framboos Zwarte Bes

Bubbelfris zero appel perzik

Bubbelfriss ZERO Appel Perzik

BUBBELFRISSS VOOR BIZAR VERRASSENDE SMAAKCOMBINATIES

Al sinds 1996 maakt DubbelFrisss bizar verfrissende en verrassende smaakcombinaties. Met het beste van twee werelden combineert DubbelFrisss er op los met de lekkerste fruitcombinaties. Op deze manier hoeft men niet te kiezen en maakt het een feestje voor iedereen.

Daar is nu ook een nieuwe variant bijgekomen: BubbelFrisss! BubbelFrisss is gemaakt van heerlijk bruisend water en combineert ook twee verrassende fruitsmaken. Echt een plezier om te drinken en mag absoluut niet in uw assortiment ontbreken.

Frisdrank.com is leverancier van BubbelFrisss en kan dit op voordelige wijze doen. Door onze slimme manier van inkopen bent u zeker van een voordelige prijs. Bovendien leveren wij altijd snel uit voorraad en is onze service simpelweg uitmuntend.

Bruisend BubbelFrisss

BubbelFrisss is heerlijk fruitig en deze frisdrank zit boordevol fruit in combinatie met bruisend water. Door dit dubbel denken zoekt men altijd naar de perfecte match tussen water en fruitsap. Er zit veel meer fruit in BubbelFrisss dan in vergelijkende frisdranken.

En de fruitcombinaties maken het helemaal een feest door de intense smaakexplosies. Een verfrissend drankje om te drinken dus. Om de ultieme smaaksensatie te garanderen wordt gebruik gemaakt van een combinatie van suiker en zoetstoffen.

Op deze manier is BubbelFrisss nog laag in calorieën ook waardoor het bovendien een verantwoord drankje is, voor jong en oud.

BubbelFrisss smaken

Bruisend bronwater met heerlijk fruitsap in vijf verschillende smaken. Zero Appel & Perzik voor een heerlijke zoetzure smaakbeleving. Appel & Zwarte Bessen voor een intense smaak waarbij zwarte bessen bovendien een rijke bron van antioxidanten zijn. Framboos & Cranberry voor een verrassend zoete smaak; een bijzondere samenkomst van rood fruit.

Ananas & Mango brengt de drinker in één slok naar een schitterend tropisch eiland. Sinaasappel & Mandarijn tenslotte is een speciale combinatie van twee heerlijke citrusvruchten. Alle BubbelFrisss smaken zijn zowel in 1,5 liter pakken als handige meeneemverpakkingen te verkrijgen.

Voordeel met BubbelFrisss

Frisdrank.com is in staat om BubbelFrisss zeer voordelig in te kopen. Dit bereiken wij door ons ingenieuze internationale inkoopsysteem. Wij onderzoeken namelijk altijd waar wij BubbelFrisss met het meeste voordeel kunnen inkopen.

Op deze manier heeft u een uitstekende marge op uw dranken zoals BubbelFrisss. Dat stelt u in staat om aantrekkelijke acties te doen om klanten naar uw locatie te trekken. Klantenservice staat bij Frisdrank.com namelijk hoog in het vaandel.

Ons innovatieve logistieke systeem zorgt ervoor dat wij voorraden snel kunnen verplaatsen door Europa. Zo bent u er zeker van dat u niet te veel betaalt. En u ontvangt uw bestellingen altijd binnen de kortste tijd.

Meedenken met ontwikkelingen

Wij van Frisdrank.com zijn zeer goed geïnformeerd over alle trends en ontwikkelingen. Dankzij ons intensieve internationale netwerk met de meest belangrijke spelers op het gebied van BubbelFrisss, frisdrank en andere dranken zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe kansen.

Deze kennis willen wij graag met u delen om u in staat te stellen om nog verder te groeien in dit segment. Daarom zijn wij graag uw sparringpartner en zijn pas tevreden wanneer u dit bent. De waardering van onze klanten blijkt wel uit ons almaar groeiende klantenportfolio.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01