Haribo

Haribo

HARIBO

Haribo is een van de marktleiders als het gaat om snoepgoed. De gekleurde snoepbeertjes zijn inmiddels een klassieker en maken jong en oud blij. In de loop der jaren zijn er ook diverse varianten bijgekomen om het totale snoepassortiment nog interessanter te maken. In de twee Haribo snoepwinkels in Roosendaal en Leidschendam kunnen echte fans hun hart ophalen en hun favoriete snoepmix samenstellen in de candy bar.

Frisdrank.com is een grote speler op het gebied van de distributie van frisdranken en andere dranken maar verkoopt ook snacks zoals chips en snoepgoed. Haribo is een belangrijke aanvulling op het assortiment van Frisdrank.com en mag zeker ook niet in het uwe ontbreken.

Bij Frisdrank.com werken wij graag buiten de gebaande paden. Daarom zijn wij als geen ander in staat om u een divers assortiment aan te bieden tegen zeer voordelige inkoopprijzen. Wij zijn onafhankelijk van welke leverancier dan ook zodat u bij ons zeker weet dat wij u altijd faire deals aanbieden. Daarom worden wij door ons snel groeiende klantenbestand geroemd om onze lage prijzen, de proactieve klantenservice en onze korte levertijden.

Historie Haribo 

Haribo is in 1920 gestart als kleine snoepfabrikant in Duitsland. De naam van deze snoepfabrikant is een simpele afkorting van de naam van de oprichter, HAns RIegel Bonn. In de begindagen gebeurde de snoepproductie in een keukentje met een marmeren plaat, een fornuis, een koperen pot, een deegroller, een kruk en een zak suiker.

Samen met zijn vrouw maakte hij heerlijke snoepjes voor de lokale markt maar al snel groeide het bedrijf razendsnel. De snoepjes werden toen al gemaakt in de vorm van een gummy bear en waren een belangrijke factor voor het succes van het bedrijf. Na het overlijden van hun vader in 1945 namen de twee zoons de zaak over.

Ongelofelijke Haribo snoep 

Ondertussen is Haribo marktleider op het gebied van snoep, wordt het in meer dan 100 landen verkocht, wordt het op meer dan 16 locaties geproduceerd en geeft het werk aan meer dan 7.000 mensen. In 1986 wordt trouwens een ander groot snoepmerk - Maoam – overgenomen wat ook bijdraagt aan de grote groei van het bedrijf.

Haribo smaken 

De Haribo beertjes zijn natuurlijk een klassieker van dit Duitse snoepmerk. De gekleurde goudbeertjes maken zowel jong en oud blij.

Het snoepmerk kent ook enkele varianten zoals de Haribo Starmix, Haribo Dragibus, Haribo Drop maar ook de Happy Cherries, Happy Peaches, Kindermix, Bananas, Favourites Mix, Chamallows en World Mix.

Om de Haribo belevenis echt kracht bij te zetten zijn er twee Haribo winkels geopend in Roosendaal en Leidschendam. In de candy-bar kunnen jong en oud hun eigen favoriete mix samenstellen.

Haribo voordelig inkopen

Frisdrank.com is een van de belangrijkste distributeurs van (fris)dranken. Sinds kort hebben wij ons assortiment verrijkt met snacks zoals chips en snoep. Haribo is een toonaangevend merk dat gretig aftrek vindt. Met de toevoeging van snoepmerken zoals deze kunnen wij u een bijzonder breed assortiment aanbieden rondom dranken en snacks.

De ontwikkelingen gaan snel en daarbij helpen wij u graag een handje. Door onze uitgebreide contacten in Nederland en het buitenland zijn wij vaak als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom snoep. Wij informeren u graag hierover zodat u hier snel op kunt inspelen om uw concurrentie een stapje voor te blijven.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01