Chocolate Drinks and Treats

CHOCOLATE DRINKS

CHOCOLATE DRINKS AND TREATS

Nagenoeg iedereen is wel bekend met de heerlijke candy bars en snoeprepen zoals Mars, Snickers, Twix en Bounty. Heerlijk als tussendoortje, als traktatie of tijdens een film. Maar er is nu iets nieuws: chocolate drinks and treats.

De iconische candybars zijn nu ook als overheerlijk chocolade drankje verkrijgbaar. Zo kan iedereen altijd en overal genieten van de onmiskenbare smaak van hun favoriete snoepgoed aller tijden.

Frisdrank.com is dan ook de trotse verkooppartner van deze chocolate drinks and treats. Door onze slimme manier van inkopen betrekt Frisdrank.com deze chocolade drankjes op voordelige wijze zodat u deze choco dranken voordelig kunt inkopen.

Nagenoeg alle choco drinks zijn direct uit voorraad leverbaar zodat u altijd snel kunt beschikken over uw producten. Niet voor niets staat Frisdank.com garant voor voordelige prijzen, razendsnelle levering en een zeer attente klantenservice.

Een lekker assortiment candy bars 

Het assortiment chocolate drinks bestaat uit diverse klassiekers als het gaat om candy bars, ofwel snoeprepen. De meest bekende zijn vanzelfsprekend Twix Drink, Snickers Drink, Mars Drink en Bounty Drink. Al deze geweldige smaken zijn terug te vinden in de chocolate drinks.

Daarnaast zijn er ook de chocolate drinks Milky Way Drink en Maltesers Drink, ook klassiekers die een gift zijn voor de echte liefhebbers. Tenslotte hebben ook de daverend populaire M&M’s maar liefst twee chocoladedrank smaken gekregen: M&M’s Pinda Drink en M&M’s Choco Drink. Er is daarom altijd wel een favoriete smaak voor iedereen.

Handige meeneemverpakking 

De chocolate drinks worden in een handige fles met sportdop aangeboden. Zo is de fles gemakkelijk af te sluiten en mee te nemen naar welke plek dan ook. De inhoud van 350 ml is de perfecte portie voor wanneer u op pad bent. Denk bijvoorbeeld aan kantoor, school of heerlijk na het sporten.

Maar het is ook zeker een perfecte fles om uit te delen, bijvoorbeeld op feestjes. Gemakkelijk, praktisch, hygiënisch en echt een verrassing die gegarandeerd bij iedereen een glimlach tevoorschijn tovert. Zo komt een feestje echt wel op gang.

KOUD SERVEREN

De chocolate drinks zijn op hun lekkerst als ze koud worden gedronken. Het is daarom aan te raden om de chocoladedrankjes in de koelkast te bewaren.

Op basis van magere melk

De chocolate drinks zijn gemaakt op basis van magere melk en water in combinatie met pure cacaopoeder. Al naar gelang de smaak worden er aanvullende ingrediënten toegevoegd zoals karamel, vanille-extract, glucosestroop en palmolie.

De smaak van de chocolate drinks komt zeer dichtbij de exacte smaak van de alom bekende candy bars. Een ware smaakexplosie dus die daadwerkelijk naar meer smaakt.

Chocolate drinks voordelig inkopen

Frisdrank.com is een van de grootste distributeurs rondom frisdranken en chocolate drinks. U kunt bouwen op ons internationale netwerk waardoor wij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe trends. Niet alleen profiteert u daarom van nieuwe kansen, ook heeft u profijt van onze schaalvoordelen waarbij wij u altijd het voordeel gunnen.

Daarom koopt u bij Frisdrank.com eenvoudig, snel en voordelig chocolate drinks in. U kunt vertrouwen op onze expertise waardoor u zich op andere zaken kunt richten.

* For more info check our DE, EN and FR pages about Mars Chocolate Drinks:
NL: www.frisdrank.com/mars-choco-drinks
EN: www.frisdrank.com/mars-chocolate-drinks
DE: www.frisdrank.com/mars-shokodrinks
FR; www.frisdrank.com/boissons-au-chocolate-mars/

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01