Maoam

Maoam Pinballs

maoam

maoam

Het eten van het lekkere Maoam snoep zorgt daadwerkelijk voor een sprankelende smaakexplosie. Daarom is het zo
populair bij zowel jong als oud. Van de kleurige verpakkingen en intense fruitsmaken krijgt iedereen sowieso direct een glimlach op het gezicht en na de eerste hap uiteraard een grote verrassing qua smaak. Daarom mag Maoam echt niet in uw assortiment ontbreken.

Frisdrank.com is een van de grootste distributeurs op het gebied van frisdranken en andere dranken. Sinds kort
distribueren wij ook snacks zoals chips en snoep. Wij zoeken altijd naar een bijzonder assortiment met een interessante combinatie van grote en opkomende A-merken. Maoam mag daarom zeker niet ontbreken in dit assortiment.

Wij van Frisdrank.com denken in oplossingen niet in beperkingen. Daarom werken wij onafhankelijk zonder enige restricties. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest diverse assortiment aan te bieden. Dit doen wij met een bijzonder innovatief logistiek systeem. In combinatie met onze schaalvoordelen kunnen wij voordelige prijzen bedingen waar u de vruchten van plukt.

Snoepgoed met fruitsmaken

Maoam is een Duits snoepmerk en is tegenwoordig onderdeel van de Duitse snoepfabrikant Haribo. Het snoep van deze Duitse snoepgigant bestaat uit zachte kauwsnoepjes met diverse fruitsmaken. De meeste pakjes snoepjes bevatten 5 stukjes snoep van een bepaalde fruitsmaak. Maar er zijn uiteraard ook grotere zakken verkrijgbaar.

Historie Maoam

Maoam ontstond al in 1900 toen Edmund Münster de dropfabriek Düsseldorfer Lakritzenwerk overnam. De productie richtte zich destijds met name op dropwaren maar in 1930 kreeg Edmund Münster de vergunning om een nieuw fruitig snoepje te maken. Hij noemde het snoepje Maoam en het werd op de markt gebracht als een “bijzonder lekker, zeer gewild en uniek snoepje”.

Na de Tweede Wereldoorlog hervatte Edmund Münster de productie van de snoepjes en verpakte het snoepgoed met de verrassende fruitsmaken citroen, aardbei, ananas, sinaasappel en framboos in kleurrijke, vetvrije papiertjes.

In 1986 nam de Duitse snoepfabrikant Haribo de Edmund Münster fabriek over en werd de productie verplaatst naar een moderne fabriek in Neuss.

Maoam smaken

Met dit snoepgoed is fun gegarandeerd. Er zijn verschillende smaken zoals Maoam Bloxx, Maoam Pinballs en Maoam Stripes maar ook verrassende smaken zoals JoyStixx en Happy Fruttis. Voor degene die niet kan of wil beslissen, is er de Maoam Mix, een bonte collectie van alle verschillende snoepjes in één zak.

Maoam voordelig inkopen

Frisdrank.com is een voorname distributeur van (fris)dranken. Met het toevoegen van snacks zoals chips en snoep kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Op deze manier kunt u op een plek terecht voor al uw benodigdheden rondom dranken en snacks. Met het toevoegen van Maoam aan het assortiment bent u bovendien zeker van een ware best seller.

Niet voor niets weten steeds meer afnemers Frisdrank.com te vinden. Ons klantenbestand groeit snel door onze lage prijzen, proactieve klantenservice en korte levertijden. Wij maken het mogelijk voor u om uw assortiment bijzonder verrassend te houden en bovendien met een bovengemiddelde marge zodat u ook ruimte overhoudt voor aantrekkelijke snoep aanbiedingen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01