Grolsch

Grolsch

Grolsch

Grolsch bier is een icoon geworden door onder andere de kenmerkende beugelfles. Daarnaast is de smaak van Grolsch bier bijzonder door het unieke brouwproces van deze bierbrouwer uit het oosten van het land. Niet voor niets is het op Heineken na het meest geschonken bier in de Nederlandse horeca. Een biermerk dus dat niet mag ontbreken in uw assortiment.

Grolsch staat uiteraard bekend om Grolsch Premium Pilsner, maar heeft ook diverse varianten ontwikkeld zoals Weizen, Radler en alcoholvrij bier. Zo spreekt de bierbrouwer een zo breed mogelijke doelgroep aan wat ook voor u ook interessant kan zijn.

Frisdrank.com is distributeur van Grolsch bier. Door ons internationale netwerk en volume van onze afzetmarkt zijn wij in staat om dit bier zo goedkoop mogelijk te in te kopen en te distribueren. Wij geven onze inkoopvoordelen aan u door zodat u een goede marge heeft en u interessante Grolsch aanbiedingen kunt doen aan u klanten.

Rijke historie

Deze bierbrouwer ontstond toen Peter Cuyper in 1676 meester van het Grolsche brouwgilde werd. Na enkele overnames en fusies werd de bierbrouwer in het begin van de twintigste eeuw omgedoopt tot Grolsche Bierbrouwerijen.

In 1995 kreeg de bierbrouwer het predicaat Koninklijk uit waardering voor de internationale positie voor het biermerk. In 2009 werd de Nederlandse bierbrouwer overgenomen door de Zuid-Afrikaanse bierbrouwer SABMiller waarna het in 2016 weer aan het Japanse Asahi werd verkocht, de op zes na grootste bierbrouwer ter wereld.

Unieke smaak

Grolsch maakt pils bier van lage gisting en een alcoholpercentage van 5%. Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen met twee soorten hop, één voor de bitterheid en één voor het aroma. Daarom kenmerkt het bier zich door de rijke en aangename lichtbittere afdronk van het pils.

Varianten bier

Grolsch Weizen wordt gemaakt op basis van een mix van tarwe- en gerstemout in combinatie met de originele Duitse Weizen-gist en Magnum-bitterhop. Door deze unieke combinatie smaakt dit witbier fris en smaakvol tegelijk. Deze Weizen is goudkleurig en verfrissend sprankelend met kruidige aroma's van kruidnagel en rijp fruit.

De Grolsch Radler is een verfrissende combinatie van echt bier met echt vruchtensap. Daardoor krijgt de smaak ook daadwerkelijk inhoud. Radler is verkrijgbaar met een alcoholpercentage van 2% en er is ook een alcoholvrije variant gemaakt. Door de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is er een perfecte balans tussen het citroenzuur, de moutige zoetheid en de aangename bitterheid. Hierdoor is Radler zowel verfrissend als dorstlessend.

Door de toepassing van een speciale gist en enkele innovatieve brouwtechnieken is de Nederlandse bierbrouwer erin geslaagd om een alcoholvrij bier te brouwen zonder concessies te doen aan de volle smaak. Dit alcoholvrije bier heeft een volle maar frisse, hoppige smaak met een zeer prettige afdronk. Niet voor niets ontving het biermerk de Gouden Medaille voor dit alcoholvrije bier op de European Beer Star-competitie en werd Grolsch 0,0% verkozen tot ‘Nederlands Beste Licht Bier’ op de World Beer Awards.

Grolsch aanbiedingen

Door de innovatieve werkwijze van Frisdrank.com zijn wij in staat om dit bier voor een zo laag mogelijke prijs aan u aan te bieden. Daarom heeft u een interessante marge waardoor u regelmatig interessante Grolsch aanbiedingen kunt doen. Daarnaast leveren wij razendsnel uit voorraad zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01