Urb - Do not distURB

URB

urb Luxury drinks

URB is een nieuwe alcoholvrije Ready-to-Drink dat een hele nieuwe wereld opent. Het is de allereerste alcoholvrije cocktail met een heel eigen karakter. Deze urban drink past uitstekend binnen de levensstijl van veel jongeren die geen alcohol willen drinken. Niet in de laatste plaats om het hoge aantal calorieën van alcohol. Daar hoef jij je met URB drinks dus totaal geen zorgen meer over te maken.

En dan de smaak. Deze organic drinks hebben de gelaagdheid van een alcoholische drank in combinatie met enkele intrigerende smaken. Niet voor niets is URB bezig met een snelle opmars en vindt deze urban drink gretig aftrek in het uitgaansleven en daarbuiten.

Deze luxury drink mag daarom ook zeker niet in uw assortiment ontbreken. U kunt deze urban drink gemakkelijk en voordelig verkrijgen via Frisdrank.com. Door onze innovatieve manier van inkopen, bent u altijd verzekerd van lage prijzen. Zo heeft u niet alleen een bijzonder nieuw product aan te bieden, maar dat ook met een zeer interessante marge.

Intrigerende smaken van URB 

URB wordt aangeboden met drie verschillende intrigerende smaken: Amsterdam – een frisse vertaling van gin-tonic met citrus en jeneverbes, Shanghai – met passiebloem, sencha thee en een vleugje rabarber, en Berlin – een intense drank waarbij de smaken van wijn en bier op bijzondere wijze bij elkaar komen.

Er is bij deze alcoholvrije Ready-to-Drink gekozen voor een organische mix van diverse fruitsoorten in combinatie met speciaal geselecteerde kruiden. Zo is men gekomen tot deze unieke smaken met een rauw urban randje.

Ook al is URB 100% alcoholvrij, deze drank is wel uitermate geschikt om te gebruiken in cocktails. Op deze manier komen hele nieuwe smaakcombinaties tot stand. Oude klassiekers krijgen met URB daarom een frisse boost.

Laag in calorieën 

URB bevat zeer weinig suiker en biedt nog steeds een karaktervolle smaak. Daarom bevat 100ml drank slechts 18 calorieën. Op deze manier is het echt een verantwoord alternatief. En het is ook nog eens een 100% vegan drink.

Deze urban drink is niet voor niets erg populair in het uitgaansleven. Nu heeft de BOB met URB ook eindelijk een drankje dat wel een feest is om te drinken! De flesjes van URB zijn ready-to-drink, dus je kunt het ook echt overal mee naar toe nemen, waar je ook heen gaat.

Uitstekend voor foodpairing 

Door het volle karakter zijn de URB premixed virgin drinks ook geschikt voor foodpairing. Door de intense smaken wordt het beste uit gerechten naar boven gehaald. Bij gekruide gerechten bijvoorbeeld past uitstekend een glas URB Berlin, terwijl je een lunch prima kunt vergezellen met een glas URB Shanghai. Wanneer je geniet van een salade, dan past een glas URB Amsterdam daar weer prima bij!

URB gemakkelijk en voordelig inkopen

Frisdrank.com kijkt op een frisse manier naar de drankenmarkt. Wij kopen slim in en zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes zoals deze virgin RTD. Daarom vind je bij ons een bijzonder assortiment dranken, en dat voor een scherpe prijs.

Wij staan erom bekend dat wij razendsnel leveren en onze klantenservice maakt het onmogelijke mogelijk. Op deze manier kunt u altijd blind vertrouwen op onze expertise.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01