Rauch

Rauch

RAUCH

De markt van vruchtensappen is aanzienlijk en groeit almaar. Vandaar dat het van groot belang is om voldoende variëteit aan te bieden aan uw klanten. Met Rauch voldoet u daar zeker aan, zeker omdat dit merk zo breed is.

En niet in de laatste plaats omdat dit Oostenrijkse vruchtendrankenmerk kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets wordt het merk in ruim 100 landen verkocht en groeit dit familiebedrijf nog steeds sterk.

Bij Frisdrank.com kunt u uiteraard ook terecht voor Rauch vruchtendranken. Wij kunnen u deze fruit drinks voordelig aanbieden waarbij u snel en eenvoudig bij ons kunt bestellen.

Herkomst Rauch 

Rauch is een Oostenrijks familiebedrijf dat zich al sinds 1919 op vruchtensappen richt. Nu is al de vierde generatie van van de familie aan de slag en het bedrijf blijft innoveren om steeds succesvoller te zijn.

Het Oostenrijkse drankenmerk is zeer gemotiveerd om steeds de beste kwaliteit na te streven om succesvol te zijn. Daarom is het bedrijf ook zo’n toonaangevend merk in Europa en wordt het al in ruim 100 landen verkocht.

De fruitdranken van Rauch zijn gemaakt van echte vruchten waarbij de versheid en gezondheid voorop staan. Door dit steeds naadloos aan te laten sluiten op de vraag vanuit de markt, heeft Rauch zo hard kunnen groeien.

Soorten en smaken 

Rauch Bravo is een zomerse vruchtendrank met een rijke combinatie van natuurlijke vruchten. Bravo is verkrijgbaar in de smaken Melon Pinapple, Arancia, Multi, Arancia Rossa, Frutti di bosco, Ace Vitamin en Red Grape.

Rauch Happy Day is gemaakt van de beste vruchten voor optimaal drankgenot. Happy Day wordt aangeboden in diverse smaken: Strawberry, Maracuja, Cranberry, Mango, Orange, Apfel, Immun Vital, Immun Aktiv en Immun Plus.

Rauch Yippy richt zich meer op kinderen die gesteld zijn op knallende kleuren. Ook hier geldt dat de vruchtendranken rijk aan calcium en vitamines zijn. Yippy is verkrijgbaar in de smaken Apple, Strawberry en Multi.

Rauch heeft het assortiment ook uitgebreid naar Ice-Tea. Naast de klassieke smaken Lemon en Peach, zijn er ook de volgende smaken: Eistee Berry, Eistee Lemon en Eistee Peach

Bovendien is er voor sporters een productlijn ontwikkeld: Rauch Isotonic Sport. Het bedrijf werkt samen met sporters om tot optimale sportprestaties te komen met onder andere Isotonic Grapefruit, Isotonic Berry en Isotonic Citrus.

Tenslotte richt het bedrijf zich ook op de Iced Coffee to-go markt met Rauch Cafemio, op Italiaanse leest geschoeid. Het is verkrijgbaar in de varianten Espresso Macchiato, Cappuccino, Macchiato en Latte Macchiato Vanilla.

Sponsor van Red Bull Formule 1 team 

Dat het Oostenrijkse vruchtendrankenmerk aan de weg timmert, blijkt ook dat het al jaren het Red Bull Formule 1 team sponsort. De kampioenschappen van Max Verstappen werden daarom ook door hen mogelijk gemaakt.

Rauch heeft niet alleen voor Red Bull gekozen vanwege de Oostenrijkse achtergrond, maar ook omdat beide bedrijven dezelfde waarden delen, zoals onder andere kwaliteit, innovatie, snelheid, globaliteit en passie.

Rauch voordelig inkopen

Zo’n internationaal en uitgebreid merk zoals Rauch mag uiteraard niet ontbreken in uw assortiment. Door ons inkoopvoordeel zijn wij in staat om fikse kortingen bedingen zodat u ook dit merk voordelig kunt toevoegen aan uw assortiment.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01