Merk Chupa Chups

Chupa chups

CHUPA CHUPS OOK VOOR VERRASSENDE FRISDRANKEN

Voor de fans van de wereldberoemde Chupa Chups lolly’s is er een nieuwe frisdrank: Sparkling Drink. Het Spaanse snoepbedrijf heeft deze frisdrankvariant gelanceerd in vier fruitige smaken: aardbei, druif, meloen en sinaasappel.

De nostalgische snoepkleurige frisdrank heeft een net zo intense smaak als de originele Chupa Chups lolly's. Niet voor niets wordt er door consumenten steeds meer gevraagd om deze frisdrank. Frisdrank.com is één van de eerste partijen in Nederland die deze kleurige frisdrank aanbiedt.

Zo ziet u dat u met Frisdrank.com altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Wij hebben de Chupa Chups Sparkling Drink ruim op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren tegen scherpe tarieven.

Chupa Chups Sparkling Drink

De Chupa Chups Sparkling Drink is in verschillende smaken verkrijgbaar: Chupa Chups Strawberry, Chupa Chups Grape, Chupa Chups Orange en Chupa Chups Melon. Allemaal verfrissende smaken met prik.

Naast deze indrukwekkende smaken zijn ook de blikjes een feest op zich. Een echt collectors item. Wij vermoeden dat veel drinkers het blikje zullen bewaren!

Populariteit Chupa Chups

Chupa Chups is natuurlijk een begrip. Al decennia maken zij feestelijke lolly’s die worden verkocht in maar liefst 150 landen. Er zijn meer dan 100 smaken. Chupa Chups kijkt ook continu naar verbreding van het assortiment door het maken van collectors items.

Nu dus ook de Chupa Chups Sparkling Drink. Deze bubbelende frisdrank wordt al op veel locaties verkocht en er vragen ook steeds meer consumenten naar. Niet alleen de enthousiaste Chupa Chups fans van het eerste uur, maar zeker ook de jongere generaties.

Chupa Chups Sparkling Drink is echt iets bijzonders en daar willen veel jongeren wel het fijne van weten.

Voordelige Chupa Chups frisdrank

Door onze grote inkoopkracht kunnen wij uitstekende prijzen bedingen. Ook hebben wij directe contact met de fabrikant zodat wij onnodige kosten voorkomen. Op deze manier kunnen wij u zeer voordelige prijzen aanbieden.

Zo bent u in staat om uw klanten te verrassen met een nieuw product en dat tegen lage kosten. U houdt uw bestaande klanten op deze manier loyaal aan u. Bovendien trekt u ook gegarandeerd nieuwe klanten aan omdat u iets bijzonders te bieden heeft.

Frisdrank.com stelt u graag in staat om iets nieuws aan te bieden aan uw klanten. Wij zitten direct op de bal en kunnen u als geen ander adviseren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van frisdrank.

Snelle levering

Frisdrank.com kijkt met een andere blik naar de frisdrankenmarkt. Onze missie is om de markt transparanter te maken. Daarom hebben wij direct contact met frisdrank leveranciers en laten wij ons niet leiden door oude zienswijzen.

Wij denken buiten de kaders. En dat alles om het voor u veel inzichtelijker en eenvoudiger te maken. Zodat u in controle bent en exact weet wat de ontwikkelingen zijn. Wij delen onze kennis op het gebied van frisdrank graag met u.

Wanneer wij u in staat stellen om beter op trends in te springen dan weten wij dat wij onze missie goed volbrengen. Laat u daarom verrassen door Frisdrank.com en koop de Sparkling Drink bij ons in.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01