Mirinda

MIRINDA

Mirinda is een klassieke sinaasappelfrisdrank uit Spanje. Bij één slok waant men zich direct in zonnigere oorden. Het frisdrankmerk – dat tegenwoordig overigens onderdeel is van PepsiCo – is allang niet meer alleen dat sinaasappeldrankje uit Spanje; het is in veel verschillende verrassende fruitsmaken verkrijgbaar. Een zonnige aanvulling op uw assortiment dus.

Mirinda is een zeer sterk frisdrankenmerk in Spanje dat ondanks weinig marketinginspanningen veel vraag kent. Ook in Nederland wordt dit frisdrankmerk veel verkocht. Zeker mensen die veelvuldig in Spanje zijn, kennen dit merk vanzelfsprekend.

Frisdrank.com is een van de grootste frisdranken distributeurs in Nederland met een uniek assortiment A-merken en opkomende merken. Daarom past een bijzonder Spaans frisdrankmerk zoals Mirinda daar perfect bij om het assortiment wat extra kleur te geven. Dankzij onze inkoopkracht als internationale frisdrank distributeur kunnen wij deze Spaanse frisdrank snel uit voorraad leveren en dat tegen zeer voordelige prijzen.

Spaanse sinaasappelfrisdrank 

Mirinda is een Spaans frisdrankmerk dat in 1959 werd gecreëerd en het was direct een groot succes. Mirinda betekent "bewonderenswaardig" of "verbazingwekkend" in Esperanto en dat is deze frisdrank zonder twijfel. Het grote succes in Spanje is ook PepsiCo niet ontgaan die het merk in 1970 heeft overgenomen om te concurreren met de fruitige frisdranken van Coca Cola Company zoals Fanta en Sunkist.

Mirinda is een alom bekend Spaans frisdrankenmerk dat nog steeds heel veel positieve gevoelens opwekt bij mensen. Dat is te danken aan een combinatie van enige nostalgie en natuurlijk een heerlijke verfrissende smaak.

Diverse fruitsmaken 

De van origine Spaanse frisdrank Mirinda is verkrijgbaar in diverse fruitsmaken zoals sinaasappel, citrus, appel, aardbei, ananas, passievrucht, mandarijn, peer en watermeloen. De meest verkochte variant van Mirinda blijft uiteraard nog steeds sinaasappel – Mirinda Orange.

Een frisdrank met echte fans 

PepsiCo kocht Mirinda in 1970 en maakte daarvan een groot internationaal merk. Echter, toen PepsiCo in 1992 het – eveneens Spaanse – frisdrankenmerk Kas kocht, besloot het alleen om Kas verder te vercommercialiseren. Dit leidde tot veel ophef onder de klanten die echte fans bleken te zijn.

Niet voor niets is Mirinda nog steeds een belangrijk frisdrankmerk, niet alleen in Spanje maar over de hele wereld, zonder dat er grote marketinginspanningen worden verricht.

Mirinda voordelig inkopen

Frisdrank.com is dé distributeur van frisdranken zoals Mirinda. Wij kijken met een verfrissende blik naar de frisdrankenmarkt en bedenken continu hoe wij uw klanten steeds maar weer kunnen verrassen. Dit doen wij onder andere door een unieke combinatie A-merken met nichemerken aan te bieden. Zo bieden wij voortdurend nieuwe merken om telkens maar weer de aandacht van uw klanten te krijgen.

Door onze innovatieve manier van werken zijn wij in staat om frisdranken steeds weer in te kopen op de goedkoopst mogelijke wijze. Daarnaast houden wij onze kosten zo laag mogelijk waardoor uw marge buitengewoon interessant is.

Leveren doen wij vanuit ons magazijn in Nederland met ons eigen logistieke systeem. Zo bent u altijd verzekerd van razendsnelle levertijden en een buitengewoon attente klantenservice.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01