Lipton

Lipton

Liption Ice Tea Green

Lipton Ice Tea Green

Liption Ice Tea Sparkling

Lipton Ice Tea Sparkling

Liption Ice Tea Zero

Lipton sparkling Zero

Liption Ice Tea Peach

Lipton Ice Tea Peach

LIPTON ICE TEA HEERLIJK VERFRISSENDE IJSTHEE

Lipton Ice Tea is een begrip op het gebied van thee. Niet alleen om de hete thee maar vooral ook om de ice tea. Lipton Ice Tea is in de jaren negentig geïntroduceerd en een enorme hit over de hele wereld. Niet voor niets is deze ijsthee drank na Coca Cola de meest gedronken frisdrank in Nederland.

Met name onder jongeren is Lipton Ice Tea zeer populair. Dit komt mede door de trend dat (jonge) mensen steeds gezonder willen leven. Ice Tea van dit merk is laagcalorisch en daarom een goed en vooral ook lekker alternatief voor andere frisdranken.

Frisdrank.com is één van de voornaamste leveranciers van Lipton Ice Tea. Door ons slimme inkoopsysteem kunnen wij dit ijstheemerk zeer voordelig aanbieden.

IJSTHEE LAAG IN CALORIEËN

Lipton Ice Tea is één van de meest bekende theemerken ter wereld. De introductie van ijsthee in de jaren negentig heeft de frisdrankmarkt helemaal opengebroken. Toch focust Lipton Ice Tea zich continu op doorontwikkeling.

Omdat consumenten steeds vaker op zoek zijn naar meer verantwoorde frisdranken daalt het volume van hoogcalorische dranken ten gunste van laagcalorische dranken. Het suikergehalte van de ijsthee is al verlaagd met maar liefst 45%. Alle Lipton ijstheevarianten bevatten maximaal 20 kcal per 100 ml. Ook heeft deze ijsthee geen conserveermiddelen kleurstoffen of kunstmatige zoetstoffen.

Smaak blijft echter toch de voornaamste reden om een frisdrank te kiezen. Daarom mag suikerreductie niet ten koste gaan van de smaak. Lipton Ice Tea is daarin geslaagd. Niet voor niets is dit merk mateloos populair onder jongeren.

ALLE Lipton ijsthee smaken

De smaak van ijsthee staat centraal. Lipton Ice Tea bestaat uit een thee extract met fruitsmaak en zoetstoffen. Er zijn geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd aan de ijsthee waardoor de drank 100% natuurlijk is.

Het is lekker als verfrissend drankje maar zeker ook in non-alcoholische cocktails, zoals de Long Island Iced Tea. Lipton Ice Tea is ook uitermate geschikt voor vegetariërs en vegans. Idealiter wordt deze ijsthee geserveerd in een speciaal glas met ijsblokjes en een schijfje citroen.

Dat is nog eens verfrissend! De meest populaire smaken zijn onder andere Lemon, Peach, Mango, Raspberry, Green Tea en uiteraard Lipton Ice Tea Zero. Maar ook de Lipton Ice Tea Sparkling is zeer verrassend. Ook verkrijgbaar als Zero overigens.

Verantwoorde Lipton Ice Tea

Alle thee van Lipton, inclusief de Ice Tea, komen onder andere van hun eigen theeplantage in Kenia. Hier werken maar liefst 16.000 mensen onder uitstekende omstandigheden. Alle thee van Lipton draagt ook het Rainforest Alliance Certified-logo.

Dit is een bewijs dat bij de theeteelt alle natuurlijke en sociale aspecten in ogenschouw worden genomen. De belasting van het milieu en de natuur is minimaal terwijl ook de lokale economie wordt gestimuleerd. Dat is nog eens een bewuste keuze om Lipton Ice Tea te kopen.

Voordelige Lipton Ice Tea

Door het slimme inkoopsysteem van Frisdrank.com zijn wij in staat om Lipton Ice Tea grootschalig in te kopen tegen zeer voordelige tarieven. Dit voordeel merkt u direct aan onze lage inkoopprijzen. Op deze manier heeft u een uitstekende marge waardoor u de ruimte heeft om aantrekkelijke Lipton Ice Tea aanbiedingen te doen.

Daarmee trekt u zowel nieuwe als bestaande klanten naar uw locatie. Bovendien hebben wij alle ijsthee varianten op voorraad zodat wij razendsnel aan u kunnen leveren. U kunt daarom vertrouwen op de expertise van Frisdrank.com op het gebied van Lipton ijsthee en andere (fris)dranken.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01