Frisdrank com merk dr foots

Dr. Foots

DR FOOTS

Dr. Foots is een frisse verrijking voor uw assortiment. Deze Nederlandse frisdrank staat bekend om zijn unieke smaakprofiel en combineert traditionele Nederlandse smaken met een vleugje Amerikaanse 'root beer' voor een onvergetelijke ervaring. Dit eigenzinnige, avontuurlijke merk mag daarom niet in uw assortiment ontbreken.

Steeds meer partijen kiezen voor Frisdrank.com door ons unieke, uitgebreide assortiment A-merken en opkomende merken. Wij kennen de markt als geen ander en kunnen uw assortiment verrijken door uw klanten te verrassen en nieuwe klanten aan te trekken. Onze prijzen liggen erg laag door onze efficiënte manier van werken. Daarom kan samenwerken met Frisdrank.com zeer waardevol voor u zijn.

Echte Nederlandse frisdrank

Dr Foots is een Nederlands frisdrankmerk dat als creatief idee ontstond om een unieke, onderscheidende smaak te ontwikkelen in de markt van frisdranken. Deze Nederlandse frisdrank werd geïnspireerd door traditionele Nederlandse smaken met een knipoog naar de klassieke Amerikaanse root beer.

De missie van Dr Foots is om een frisdrank te maken die zowel qua smaak, presentatie als merkbeleving uniek is. Dit frisdrankenmerk wilde een drankje brouwen dat nostalgische gevoelens bij volwassenen en nieuwsgierigheid bij jongeren opwekt. De naam 'Dr Foots' is een speelse verwijzing naar de traditionele root beers die in de Verenigde Staten erg populair zijn.

Eigenzinnig merk

In de loop der jaren heeft Dr Foots zich gepositioneerd als een eigenzinnig en avontuurlijk merk. Het is daarom zeer populair onder mensen die op zoek zijn naar iets anders dan standaard frisdranken. Niet voor niets groeit het merk razendsnel in Nederland en erbuiten.

Dr Foots dranken kenmerken zich door de rijke, diepe kleur en de combinatie van zoetheid met een licht kruidige nasmaak. Het bevat een mix van kruiden en fruitextracten waardoor de unieke, verfrissende smaak ontstaat.

Het Nederlandse frisdrankenmerk richt zich niet alleen op het brouwen van bijzondere dranken. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan ook hoog in het vaandel bij het merk. Dr Foots past alleen ecologisch verantwoorde verpakkingen toe en ondersteunt lokale gemeenschappen en milieuprojecten.

Dr Foots smaken

Dr Foots biedt twee aantrekkelijke varianten in blikjes van 33cl. Allereerst is er de klassieke Dr Foots wat een ware smaaksensatie is met zijn rijke, kruidige en fruitige smaakprofiel. Voor degenen die dezelfde unieke smaak willen ervaren maar zonder suiker, is Dr Foots Zero de perfecte keuze. Deze variant behoudt de kenmerkende smaak van Dr Foots maar dan in een caloriearme vorm. Beide varianten bieden een unieke smaakervaring, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor liefhebbers van frisdrank die iets anders zoeken dan de gebruikelijke smaken.

Dr Foots voordelig inkopen

Bent u overtuigd om uw assortiment te verrijken met Dr. Foots? Sluit u aan bij het groeiende aantal tevreden klanten van Frisdrank.com en geniet van de vele voordelen die onze unieke aanpak biedt. Met Dr. Foots haalt u een frisdrank in huis die zowel traditioneel als innovatief is, aantrekkelijk voor een breed publiek en perfect voor elke gelegenheid. Onze belofte aan u: lage prijzen, snelle levering en een uitstekende klantenservice. Laat Frisdrank.com uw partner zijn op het gebied van frisdranken en meer!

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01