Dagro Coffee

Dagro Coffee

DAGRO COFFEE

De gemiddelde Nederlander drinkt zo’n 250 liter koffie per jaar. Dat komt neer op circa drie kopjes per dag. Omdat wij Nederlanders zulke grote koffieleuten zijn, is het aanbod erg divers en gevarieerd. Want niet elke koffie is hetzelfde en zoveel mensen, zoveel smaken.

In de laatste jaren is de kwaliteit van koffie aanzienlijk verbeterd, mede door de kritischer wordende consument. Koffie mag natuurlijk niet al te veel kosten, maar moet wel aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Op deze trend is Dagro Coffee ingesprongen door een kwalitatief koffiemerk op de markt te zetten die wel voordelig is geprijsd.

Frisdrank.com is al lang niet meer dé distributeur van frisdranken alleen, maar heeft het assortiment de laatste jaren flink uitgebreid, onder andere naar koffie. Ook hier biedt Frisdrank.com een bijzonder assortiment aan van A-merken en opkomende merken zoals Dagro Coffee. Bij ons koopt u deze koffie voordelig, snel en eenvoudig in.

Verschillende smaken koffie 

Als één van de grootste importeurs in Nederland, weet Dagro Coffee als geen ander waar goede koffie aan moet voldoen. Dankzij de intensieve contacten met koffietelers en -branders was Dagro Coffee in staat om in te spelen op de vraag van klanten: een betaalbare koffie met uitmuntende kwaliteit.

Dit Limburgse koffiemerk groeit daarom razend snel, omdat zowel consumenten als de horeca dit merk steeds beter weten te vinden.

Drie smaken koffie 

Dagro Coffee wordt in drie klassieke smaken aangeboden: Napoli, Milano en Roma. Deze koffievarianten bestaan uit verse koffiebonen zodat een koffiedrinker optimaal kan genieten van vers gemalen koffie.

Dagro Milano is gemaakt van 100% arabica bonen en is een mild gebrande koffie met een milde intensiteit. Dagro Napoli daarentegen is gemaakt van een blend arabica en robusta koffiebonen en is juist donker gebrand waardoor het een vrij intense koffie is. Dagro Roma is ook gemaakt van een blend van arabica en robusta bonen, maar heeft juist een gemiddelde intensiteit door de reguliere manier van branden.

Vers gemalen bonen 

Dagro Coffee heeft er bewust voor gekozen om alleen verse bonen te verpakken in tegenstelling tot gemalen koffie. Het gaat immers om de smaakbeleving en die is simpelweg met vers gemalen bonen het beste. In de horeca zijn vers gemalen bonen inmiddels wel de standaard, maar ook steeds meer consumenten malen bonen zelf om tot de beste smaak te komen.

Dagro Coffee voordelig inkopen

Frisdrank.com staat erom bekend om de voordelige prijzen die het hanteert. Onze inkoopvoordelen geven wij immers direct aan u en ook zijn wij door onze Europese logistieke netwerk in staat om koffie en frisdranken telkens weer te kopen waar dit het goedkoopst is.

Bij ons kunt u bovendien terecht voor al uw vraag rondom onder andere frisdranken en koffie. Zoals vermeld, bieden wij een bijzonder assortiment A-merken en opkomende merken. Zo bent u altijd zeker van hoge volume producten, maar wel telkens iets nieuws aan uw klanten kunt aanbieden. Zo kunt u ook altijd inspelen op nieuwe trends zodat u één van de eerste spelers op de markt bent die een nieuw merk aanbiedt.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01