Desperados

Desperados

DESPERADOS

Desperados is een must wanneer u iets bijzonders aan uw klanten wilt aanbieden. Dit Franse biermerk is overgenomen door Heineken maar heeft toch nog steeds het imago van een authentiek Mexicaans biermerk. Dat komt uiteraard door de tequilasmaak die is toegevoegd aan het bier.

De basis voor Desperados is lager bier. Hierdoor is het bier net iets milder van smaak en komen de tequila aroma’s
volledig tot hun recht. Dit bier met tequilasmaak is uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden en bijvoorbeeld festivals. Omdat het bier je in zomerse sferen brengt, mag het eigenlijk op geen enkel feest ontbreken.

Frisdrank.com is er in geslaagd om Desperados aan het assortiment toe te voegen. Door ons internationale logistieke netwerk kunnen wij dit bier zo goedkoop mogelijk betrekken en u heeft profijt van onze lage prijzen. Wij leveren razendsnel uit voorraad zodat u nooit meer zonder komt te zitten.

Herkomst Desperados

Wanneer u denkt aan Desperados dan denkt u waarschijnlijk aan een exotisch Mexicaans biermerk door de toevoeging van tequila aan het bier.

Niets is minder waar want Desperados is een biermerk dat sinds 1995 wordt gemaakt door bierbrouwer Brasserie Fischer uit Frankrijk. Het bier wordt gebrouwen aan de rand van Straatsburg. Inmiddels is het biermerk onderdeel van internationaal bierconcern Heineken.

Door een agressieve, maar gerichte marketingcampagne is het Franse concern erin geslaagd om dit biermerk in relatief korte tijd volledig op de kaart te zetten. Mede daarom is ook de aandacht van Heineken getrokken.

Desperados SMAKEN

Desperados is een bier dat op smaak is gebracht met tequila. Het heeft hierdoor een iets hoger alcoholpercentage van 5,9%. Naast water, gerstemout, maïs, hopextract en suiker, wordt er tequila aroma toegevoegd aan het bier. Dat geeft het net die extra pittige maar toch zoete smaak.

Voor het maken van Desperados wordt lager bier gebruikt. Daarom heeft het al een iets mildere smaak en komen de tequila aroma’s volledig tot hun recht. Desperados bier wordt aangeboden in transparante flessen van 25 cl, 33 cl, 65 cl of 120 cl en ook zijn er aluminium blikjes verkrijgbaar van 33 en 55 cl.

Presentatie bij het drinken

Net zoals met Corona bier, wordt dit bier het beste met een schijfje limoen in de flessenhals gedronken. 

Desperados wordt daarom ook bijna nooit in een glas geschonken maar gewoon uit de fles gedronken. Door het transparante flesje en de opdruk is dat ook een stoere maar praktische oplossing.

Tequila smaken

Naast Desperados Original biedt het Franse biermerk ook Mojito (met mint en lime) en Lima (met cactus en lime). Zo zijn er verschillende Desperados smaken verkrijgbaar.

Deze laatste heeft een lager alcoholpercentage van slechts 3%. Daarom is het een lichte variant met een veel mildere smaak en dus een stuk toegankelijker.

Desperados voordelig inkopen

Frisdrank.com is een toonaangevende partij als het gaat om de distributie van onder andere frisdranken en bieren zoals Desperados. Wij zijn slagvaardig en kunnen daarom zeer gemakkelijk inspringen op nieuwe trends.

Wij houden u ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat u uw concurrentie ook telkens een stap voor kunt zijn.

Bezoek ons online en offline.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ACTIES EN FRIS NIEUWS?
Contact

Magazijn:
Groesweg 52a 
5993 NN  Maasbree
Nederland

Kantoor BE:
Adriaan Brouwerstraat 31-1
2000 Antwerpen
België

Kantoor NL:
Wattstraat 9
5993 SH  Maasbree
Nederland

Tel: +31(0)40 2405 737
E-mail: sales@frisdrank.com

KvK: 80341519
BTW nr: NL861637896B01